Horoscop: Cum să-ţi răsfeţi partenerul, în funcţie de zodia lui

Viaţa de cuplu poate fi foarte dificilă, mai ales dacă partenerii nu au ajuns să se cunoască suficient de mult încât să-şi dea seama unul de nevoile celuilalt. Dacă vrei să ai o relaţie reuşită, trebuie să descoperi ce-i place iubitului tău.

RomaniaTV.net
19 iun. 2014, 08:50
Horoscop: Cum să-ţi răsfeţi partenerul, în funcţie de zodia lui

Astrele iti vin si ele in ajutor si iti dezvaluie cateva secrete despre iubitul tau. Asadar, afla cum il poti rasfata pentru a avea o relatie reusita, in functie de zodia in care el s-a nascut:

Berbec

Berbecul adora surprizele. El traieste momentul si stie cum sa se bucure de fiecare zi din viata sa, la maximum. Fiind o fire imprevizibila in general, isi va dori o iubita care sa-l rasfete atunci cand se va astepta mai putin. O vacanta spontana sau o cina romantica atunci cand vine de la birou pot fi ingredientele unei relatii reusite cu acest barbat.

Citeşte şi HOROSCOP: La câţi ani va începe fericirea ta reală în funcţie de zodie

Taur

Taurul este foarte pasional si adora sa fie rasfatat, in orice fel. Nu uita sa tii cont ca la el totul pleaca de la mancare. Atat timp cat ii prepari cele mai bune bucate, care sa-i trezeasca toate simturile, Taurul se va simti cu adevarat implinit si, prin urmare, fericit. In dormitor trebuie sa pui accent pe ambianta romantica.

Horoscop: Plictisitoare sau aventuroasă în pat? Află cum te consideră, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Barbatul Gemeni este foarte vorbaret si plimbaret, ii este greu sa stea locului, asa ca trebuie sa te obisnuiesti cu acest ritm al lui. Pentru el, cel mai bun rasfat este acela cand te comporti natural, il plimbi in diverse locuri si va povestiti diverse lucruri. In plus, daca-l duci si la un show de stand-up comedy, cu siguranta te va adora.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.