Horoscop: Cum sărbătoreşti de Dragobete în funcţie de zodie

Astrologii cred că, pentru a sărbători Dragobetele cum se cuvine, ar trebui să țineți cont de semnul zodiacal în care sunteți născut.

RomaniaTV.net
21 feb. 2015, 08:52
Horoscop: Cum sărbătoreşti de Dragobete în funcţie de zodie

Cum sărbătorești Dragobetele în funcție de zodie? Afla citind articolul de mai jos!

Berbec – reprezentantii acestui semn zodiacal simt nevoia sa experimenteze. Berbecii au niveluri ridicate de adrenalina, iar un cadou perfect pentru ei ar fi un salt cu parasuta. Berbecul este foarte romantic si prefera sa sarbatoreasca aceasta zi cu partenerul intr-un loc intim, potrivit Bewoman.ro

Taur – reprezentantii acestui semn zodiacal sunt cei mai mari fani de delicii culinare, iar cadoul perfect pentru ei este sa ii invitati la o cina intr-un cadru romantic. Daca doriti sa faceti fericita o persoana Taur, duceti-o la restaurant si faceti-i un cadou frumos dar practic, cum ar fi un parfum, pantofi sau haine.

Gemeni – Aceasta zodie este cea mai zambitoare si stie sa se distreze cu adevarat. De aceea, cel mai probabil va sarbatori Dragobetele la cinema sau la teatru. Un cadou ideal pentru Gemeni ar fi o carte sau un articol din lumea artei.

Rac – Reprezentantii acestui semn zodiacal vor aprecia o atmosfera confortabila si vor sarbatori bucurosi aceasta zi acasa.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro