HOROSCOP. Cum se comportă pe Facebook în funcţie de zodie

HOROSCOP: In fiecare zi vedem pe retelele de socializare diverse imagini si actualizari care intr-un fel influenteaza comportamentul nostru. Iata cum se comporta fiecare zodie pe retelele sociale.

09 dec. 2014, 13:19
HOROSCOP. Cum se comportă pe Facebook în funcţie de zodie

Berbec
Berbecii concureaza intotdeauna cu Leii. Reprezentantilor acestui semn le place sa publice poze de dragoste. Ei posteaza cu placere pe facebook, locurile pe care le viziteaza si iesirile de vineri seara.

Taur
Taurilor le place sa publice fotografii cu obiecte de lux, pe care le au sau si-ar dori sa le aiba. Taurii sunt activi si publicatiile lor sunt cautate intotdeauna de prieteni. Sunt sensibili la comentariile negative. Adesea publica poze cu citate interesante pentru viata.

Gemeni
Gemenii sunt o explozie de emotii. Nu conteaza daca un reprezentant al acestui semn se simte fericit sau trist. El va folosi intotdeauna imaginatia sa pentru a-si impartasi sentimentele in retelele sociale.

Rac
Racii isi exprima mereu emotiile lor pe retelele sociale. De obicei, tind sa arate in orice mod bucurie si o buna dispozitie. Reprezentantii acestui semn sunt mereu observati si apreciati.

Leu
Leii publica intotdeauna multe poze in care sunt foarte fericiti. Pe de alta parte, reprezentantilor acestui semn le plac sa isi faca selfi-uri si apoi sa le publice pe facebook. Acestia isi arata mereu o imagine pozitiva pe retelele sociale.

Fecioara
Oamenii nascuti sub semnul Fecioarei sunt cunoscuti ca perfectionisti. Acest perfectionism si-l arata si in fotografii si publicatii, ceea ce afecteaza comportamentul lor in retelele sociale. Fecioarele depun mereu eforturi pentru a-si arata mereu partile bune in fotografii.

Balanta
Balantelor le place sa publice pe reteaua de socializare fotografii in care apar langa cei dragi sau langa persoana iubita. Acestia sunt persoane foarte sensibile si ii deranjeaza daca cineva ii jicnesc sau ii insulta.

Scorpion
Scorpionilor le place sa concureze cu alte persoane pe retelele sociale. Fie ca posteaza fotografii, citate sau materiale mass-media, acestia reusesc sa adune o multime de comentarii la acestea.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro