HOROSCOP: Cum se comportă zodiile când au o zi proastă?

Te-ai întrebat cum reacționează fiecare zodie când are o zi proastă? Dacă își păstrează calmul sau din contră, dacă se enervează foarte rău? Dacă gândesc lucrurile la rece sau dacă se agită mult mai mult atunci când ceva nu le iese conform planului?

17 dec. 2018, 11:29
HOROSCOP: Cum se comportă zodiile când au o zi proastă?

Iată cum reacționează fiecare zodie când are o zi proastă

Berbec

  • Berbecii în general sunt evitați de pasele rele, însă în momentul în care au o zi proastă Berbecii se enervează foarte tare, caută chiar să aibă discuții contradictorii cu persoanele apropiate lor.
  • Uneori Berbecii când au tendința de a răbufni și de a arunca cu lucrurile pe care le au la îndemână, însă după ce au un moment de reculegere, de revigorare, Berbecii își revin la calmul lor nativ.

Taur

  • Nativii acestei zodii în zilele lor proaste se simt nesiguri și devin totodată suspicioși, așadar vor analiza în cel mai mic detaliu chiar și o situație aparent banală.
  • Datorită nesiguranței de care dau dovadă în astfel de momente, Taurii ajung să ia decizii greșite. Au tendința de a se interioriza.

Gemeni

  • Gemenii când au o zi proastă se agită mai mult decât o fac zilnic. Nativii acestei zodii în momentele în care au pase proaste se simt foarte derutați, simţindu-se incapabili să se decidă asupra unui anumit lucru, așadar când nativii zodiei Gemeni au o zi proastă aceștia se simt neajutorați.

Citeste mai mult pe YVE.ro