HOROSCOP: Cum se comportă zodiile în faţa pericolului

Dat fiind faptul că personalitățile noastre diferă, și comportamentul nostru în fața anumitor situații este diferit. Atunci când suntem puși în fața pericolului, există două alternative: fie o iei la fugă, fie îl înfrunți. Află din următorul articol cum se comportă zodiile când întâlnesc astfel de situații și semnificația orelor!  

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 13:24
HOROSCOP: Cum se comportă zodiile în faţa pericolului
  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)
  • Nativii din zodia Berbec sunt extrem de curajoși și au fost născuți pentru aventură. În fața pericolului, un Berbec cu siguranță îl va înfrunta cu curaj și nu se va da înlături de la nicio provocare. De asemenea, firi independente, nu vor cere ajutorul nimănui, oricât de dificilă ar fi situația.

    • Taur (21 aprilie – 20 mai)

    Taurii sunt firi calculate și raționale, iar atunci când se confruntă cu situații periculoase, vor face tot ceea ce ține de ei pentru a ameliora situația. Vor încerca pe cât posibil să nu se panicheze, chiar dacă sunt extrem de speriați.

    • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

    Firi sociabile, nativii din zodia Gemeni își rezolvă problemele comunicând. Atunci când sunt puși în fața pericolului, fie vor apela la varianta comunicării, fie își vor aduna întreaga gașcă de prieteni pentru a le sări în ajutor.

    • Rac (22 iunie – 22 iulie)

    Racii sunt sensibili și foarte vulnerabili. Atunci când aceștia se confruntă cu situații primejdioase, cel mai probabil o vor lua la fugă. Pentru ei, stresul este cel mai mare dușman, iar o astfel de situație ar fi foarte dificil de manageriat de către un nativ din zodia Rac.

    • Leu (23 iulie – 22 august)

    Pentru Leu, cunoscut drept „regale junglei”, nu există pericol căruia să nu îi facă față. Acesta va face tot ceea ce îi stă în putere pentru a demonstra că, în final, el este adevăratul pericol de care ceilalți ar trebui să se teamă.

    • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

    Nativii din zodia Fecioară nu sunt obișnuiți să se confrunte cu situații periculoase și, tocmai de aceea, preferă să le evite pe cât posibil. Totuși, dacă un pericol iminent se arată în față lor, vor face tot posibilul pentru a-l elimina complet din viața lor.

    • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

    Primul lucru pe care nativii din zodia Balanță l-ar face, fiind puși în fața pericolului, ar fi să negocieze. Aceștia vor încerca să caute o soluție care să fie favorabilă ambelor tabere, astfel încât nimeni să nu iasă rănit în vreun fel din acea situație.

    • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

    Cu toții știm că Scorpionii sunt destul de dramatici atunci când vine vorba de răzbunare. Pentru ei, nu există pericol mai mare decât propria lor persoană și sunt gata să se înfrunte cu orice rău le apare în cale.

    • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

    Deși vorbim despre ceva periculos, nativii din zodia Săgetător vor face tot posibilul să caute ceva distractiv într-o astfel de situație. Panica inutilă nu este pentru ei, dat fiind faptul că s-au născut pentru a petrece și pentru a se distra.

    • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

    Știm deja că nativii din zodia Capricorn sunt foarte serioși și axați pe dezvoltarea lor profesională. În fața pericolului, cel mai probabil aceștia ar anunța autoritățile competente pentru a se ocupa de situația respectivă.

    • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

    Vărsătorii sunt creativi și mereu orientați spre visare. Atunci când sunt puși în fața unei situații periculoase, cel mai probabil vor încerca să creeze o diversiune, astfel încât să scape fără să fie nevoiți să se confrunte cu pericolul respectiv.

    • Pești (19 februarie – 20 martie)

    După cum știm, Peștii sunt foarte atașați de familia și prietenii lor. Atunci când pericolul le apare în față, nativii din zodia Pești fie își vor suna toți prietenii pentru a primi cât mai repede ajutor, fie o vor lua la fugă cât pot ei de tare.