Horoscop: Cum se poartă atunci când are o aventură, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi sunt experţi în a-şi ascunde infidelitatea, însă zodia lor îţi poate oferi câteva indicii valoroase care te pot salva!

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 08:52
Horoscop: Cum se poartă atunci când are o aventură, în funcţie de zodia lui

Capricorn

Un Capricorn infidel îţi va oferi cadouri fără să fie vreo ocazie specială, ceea ce devine destul de ciudat. Dacă face astfel de gesturi spontane, poate fi un semn că a călcat strâmb şi ar trebui să investighezi mai atent ce face în timpul său liber sau de ce stă peste program.

Vărsător

În cazul în care un Vărsător critică foarte mult o anumită persoană, e posibil să vrea să te convingă pe tine, dar şi pe el că nu vrea să înceapă o aventură cu aceasta. În cazul în care cedează tentaţiei, el va fi mereu onest şi îţi va mărturisi înainte de a merge prea departe.

Citeşte şi  Horoscop: Top 5 femei răvăşitoare. Care sunt nativele pe care cu greu le mai poţi uita

Peşti

Dacă partenerul tău din această zodie devine brusc mult mai grijuliu cu aspectul său fizic şi pune mai mult accent pe haine, atunci ar trebui să îţi pui semne de întrebare. Când îl vei vedea pus la patru ace şi vei fi mirată că arată atât de bine, cel mai probabil primeşte sfaturi de la altcineva!

Berbec

Dacă Berbecul nu mai vrea sex spontan, atunci cu siguranţă altcineva îi satisface nevoile. El adoră partidele de amor neprogramate şi îi place să îşi ia iubita prin surprindere, însă o dată ce îi dispar aceste dorinţe, totul este ca şi clarificat!

Citeşte continuarea pe eva.ro