Horoscop. Cum stai cu banii în luna martie, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această lună pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

24 feb. 2017, 14:36
Horoscop. Cum stai cu banii în luna martie, în funcţie de zodia ta

PEŞTI

Luna martie va fi una excelentă pentru tine din punct de vedere financiar ori profesional. Nici nu se putea să primeşti veşti mai bune pe acest plan în această perioadă, şi culmea, te aşteptai să ţi se întâmple lucruri rele. Ambiţia care te caracterizează va fi apreciată în aceste zile exact de cine trebuie, lucru care va conta enorm pentru evoluţia ta în carieră. Chiar dacă nu ai energie cum ar trebui, măcar eşti perseverenţă şi nu te laşi până nu termini ce ţi-ai propus. 

BERBEC

Va fi o lună plină pentru tine pe plan sentimental, aşa că nu e de mirare că vei pica lată la finalul ei. Se anunţă parteneriate valoroase şi chiar dacă nu vei câştiga bani rapid, viitorul este promiţător. Dacă ai ocazia să te perfecţionezi, nu ezita să spui da chiar dacă cursurile sau studiile care te încântă nu sunt gratis. De la sfârşitul lunii încolo vei cunoaşte o explozie financiară, însă trebuie să ai grijă să nu îi cheltui fără să gândeşti. 

TAUR

Situaţia ta financiară este una bună şi nu vei întâmpina niciun fel de probleme pe acest plan în această lună. Siguranţa pe care o ai în acest moment va mai dura mult timp de acum înainte dacă vei reuşi să fii la fel de chibzuită ca şi până acum. E rost chiar de câştiguri suplimentare care te pot ajuta să îţi achiziţionezi un obiect pe care ţi-l doreşti de multă vreme, însă care nu este chiar o necesitate. Din când în când e bine să îţi faci câte un moft, fie el şi costisitor!

GEMENI

Astrele sunt de partea ta în această lună şi te îndeamnă să iei decizii înţelepte în ceea ce priveşte afacerile sau alegerile profesionale. Martie îţi poate aduce o promovare sau în cel mai rău caz o mică mărire de salariu binevenită. Te bucuri de popularitate în rândul echipei în care lucrezi, eşti un exemplu pentru cei din jur, iar imaginea ta se îmbunătăţeşte de la zi la zi datorită acţiunilor tale curajoase. 

Citeşte mai multe pe eva.ro