Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 21-27 iulie

HOROSCOP: Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

19 iul. 2014, 07:54
Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 21-27 iulie

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Dă tot ce ai mai bun în această săptămână, fii comunicativă şi exprimă-te cât de clar poţi. Nu lăsa pe nimeni să îţi afle slăbiciunile, mai ales dacă e vorba de colegii tăi de muncă. Concentrează-te şi fii pe poziţii orice dispoziţie ţi-ar da şefii.

Horoscop Leu (22 iulie – 22 august)

Va fi o săptămână de succes pentru tine şi vei fi un exemplu bun de urmat pentru colegii tăi. Ţi se vor solicita sfaturi şi nu trebuie să fii nici prea modestă, dar nici prea mândră. Dacă găseşti acel echilibru, atunci vei fi fericită şi stăpână pe tine.

Horoscop Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ai muncit mult în ultima perioadă, de aceea meriţi din plin un concediu. Pune la punct toate detaliile pentru această vacanţă şi încearcă să scapi încet încet de grijile şi stresul de la serviciu. Împreună cu familia trebuie să vă organizaţi bugetul şi să hotărâţi ce vă permiteţi şi ce nu.

Horoscop Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu ai timp de nimic decât de muncă, însă câştigi pe o parte şi pierzi pe alta. La sfârşitul săptămânii te vei simţi mulţumită de ceea ce ai realizat, însă nu vei primi niciun fel de recompensă financiară, cel puţin nu prea curând.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai probleme cu banii de ceva vreme, însă în această săptămână situaţia ta financiară se va agrava. Nu îţi strica relaţiile cu cei din jur, doar ei te pot împrumuta dacă chiar vei avea nevoie.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu ai deloc răbdare şi deşi munceşti ca şi până acum, îţi doreşti rezultate mult mai rapide. Lasă latura financiară deoparte dacă vrei să faci o treabă bună şi să nu pari profitoare în faţa superiorilor.

Horoscop Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu ai probleme cu banii, iar familia te înţelege orice ai face. Drept urmare nu trebuie să îţi faci griji pentru ce se va întâmpla, ci trebuie să faci doar ceea ce simţi şi să te laşi purtată de val. Toţi îţi vor tolera un moment de libertate maximă.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu îţi stă gândul nici la bani, nici la serviciu şi cu atât mai mult la părinţi. Eşti îndrăgostită sau eşti pe cale să fii, ceea ce te rupe puţin de realitatea crudă. Din nefericire, nu va dura mult şi vei da piept cu greutăţile vieţii. 

Citeşte mai mult pe eva.ro