Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Află ce îţi pregătesc astrele pentru această lună pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

26 mai 2016, 03:21
Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

GEMENI

Vei avea parte de o perioadă mult mai relaxantă decât până acum pe plan sentimental, aşa că nu ar trebui să îţi pui niciun semn de întrebare, ci doar să te bucuri.

Nu se ştie cât va ţine această linişte, pentru că tu şi partenerul de viaţă sunteţi extrem de vulcanici. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei cunoaşte pe cineva care te atrage la o primă vedere, însă nu vei sări direct în braţele lui!

RAC

În prima parte a lunii nu se anunţă veşti prea bune pe plan sentimental pentru tine, însă totul se va calma până la urmă.

Eşti pusă pe gânduri din cauza iubitului tău şi nu mai eşti convinsă că el e sufletul tău pereche. Este foarte important să nu faci greşeli la mânie şi să iei decizii impulsive!

LEU

Vei avea parte de o lună extrem de stresantă pe plan amoros, nimic nu funcţionează aşa cum ar trebui.

Certurile dintre tine şi iubit izbucnesc din orice, fără să mai existe toleranţă sau respect unul pentru celălalt. Problemele externe v-au afectat fără să vă daţi seama, iar în acest moment nu poţi face nimic ca să schimbi situaţia!

FECIOARĂ

Viaţa ta amoroasă traversează cea mai bună perioadă a ei de până acum.

Toate merg aşa cum îţi doreşti, ba chiar uneori vei fi surprinsă că poţi avea mai mult de atât. Ai foarte mare încredere în tine şi nimic nu poate sta în calea fericirii tale. Este momentul perfect pentru a duce relaţia la următorul nivel, iar dacă eşti singură să îţi întâlneşti alesul.

BALANŢĂ

Păşeşti cu stângul în această lună şi nu se zăresc speranţe cum că viaţa ta sentimentală se va linişti.

Tu şi partenerul de viaţă veţi întâmpina multe alte probleme acum faţă de luna trecută. Este foarte important să vă exprimaţi sentimentele unul în faţa celuilalt şi să fiţi foarte sinceri. Chiar dacă vă mai scapă şi cuvinte urâte, mai bine scăpaţi de tot ce aveţi pe suflet!

Citeşte mai multe pe eva.ro