Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 20-26 aprilie

HOROSCOP. Nativa din Fecioară şi partenerul acesteia trec printr-o perioadă de criză, însă cu multă răbdare vor reuşi să răzbească.

16 apr. 2015, 04:09
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 20-26 aprilie

BERBEC

Treci printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental, în care partenerul tău de viaţă are grijă de toate nevoile tale.

În această săptămână va avea prilejul să îţi demonstreze că poate fi alături de tine atât la bine, cât mai ales la greu!

TAUR

În această săptămână ai face bine să începi să te gândeşti mai mult la viitor şi să laşi trecutul mult în spate.

A venit momentul să o iei de la zero şi să uiţi dezamăgirile pe care ai fost nevoită să le trăieşti pe plan sentimental. Ia cele mai bune decizii pentru a începe cu dreptul o nouă etapă a vieţii tale!

GEMENI

E nevoie de mai multă înţelegere în cuplu în această perioadă, atât din partea ta, cât şi din a partenerului tău de viaţă.

Nu arunca vorbe pe care ai putea să le regreţi ulterior, şi ai grijă de nevoile iubitului atunci când trece prin momente mai dificile. Tu îl poţi ajuta cel mai mult!

RAC

Te umileşti prea mult în faţa partenerului de viaţă în această perioadă, şi nu vei rezolva nimic având această atitudine.

Încearcă să fii independentă şi să nu îţi mai plângi de milă, cel de lângă tine te va considera slabă. Dacă eşti singură, nu insista prea mult pe lângă un bărbat care nu îţi acordă atenţia pe care o meriţi!

LEU

Nu va fi o săptămână prea liniştită din punct de vedere sentimental, problemele pe care le întâmpini cu cei dragi par că te depăşesc.

Încearcă să nu promiţi prea multe şi să laşi lucrurile să curgă de la sine, în acest mod nu vei avea prea multe regrete. Axează-te pe viaţa ta socială pentru a uita de griji!

Citeşte mai mult pe eva.ro