Horoscop: Cum stai cu dragostea în săptămâna 22-28 septembrie

HOROSCOP: Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

18 sept. 2014, 04:26
Horoscop: Cum stai cu dragostea în săptămâna 22-28 septembrie

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Te completezi perfect cu partenerul tău de viaţă, chiar dacă uneori ies scântei şi aveţi discuţii aprinse din cauza faptului că sunteţi mult prea diferiţi. Ce nu ai tu, are el, şi invers, şi ar trebui să fi mulţumită că se întâmplă aşa. Dacă eşti singură vei constata în această perioadă că aşa îţi este cel mai bine.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă aveai unele probleme în viaţa de cuplu, în această săptămână totul are o rezolvare. Nu trebuie însă să fii prea credulă sau să îţi faci prea mari speranţe, e posibil să nu dureze la nesfârşit această linişte. Învaţă să comunici mai bine cu iubitul tău şi nu amânaţi nimic.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta, iubitul tău te va dezamăgi cu un lucru aparent banal. Dacă simţi că este ceva în neregulă sau că îţi ascunde ceva, nu ezita să îl controlezi puţin mai mult. Dacă eşti singură, încearcă să asculţi sfatul celor din jur înainte de a te arunca în braţele cuiva.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să acorzi mai multă atenţie iubitului tău, altfel vei avea de suferit din această cauză în viitorul apropiat. Chiar dacă simţi că se produce o nedreptate şi ţi se fac reproşuri pe care nu le meriţi, ar trebui să ştii că e mult mai isteţ să nu ripostezi.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Simţi nevoia să fugi de partenerul tău de viaţă mai mult decât oricând, şi e posibil chiar să reuşeşti. Nu treceţi printr-o perioadă prea bună, de aceea o pauză vă va putea face să vă reevaluaţi aşteptările şi relaţia în sine. Aveţi toate şansele să găsiţi o rezolvare favorabilă pentru amândoi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vei avea multe regrete în această săptămână, şi în mare parte vor fi legate de viaţa ta sentimentală. Nu este o idee bună să stai şi să plângi după ce ai avut sau după ceea ce nu poţi avea, ci ar fi cazul să treci la acţiune şi să faci ceva în această privinţă. Fericirea ta este cea mai importantă.

Citeşte mai mult pe eva.ro