Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 27 iunie-3 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele în săptămâna 27 iunie-3 iulie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

26 iun. 2016, 05:21
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 27 iunie-3 iulie

RAC

Săptămâna aceasta, relaţia cu partenerul de viaţă se îmbunătăţeşte simţitor. Chiar dacă vor mai exista mici atacuri între voi, acestea au rolul de a vă apropia şi mai mult, spre surprinderea ta. O vacanţă romantică ar fi numai bună pentru trecerea la nivelul următor al relaţiei voastre.

LEU

Dacă eşti singură, încearcă în această săptămână să ieşi mai mult cu prietenii tăi. Astfel, nu vei simţi nevoia unui partener de viaţă şi nici nu te va cuprinde tristeţea. Dacă eşti angajat într-o relaţie serioasă, relaţia cu iubitul tău poate fi o sursă de inspiraţie pentru cei din jurul vostru.

FECIOARĂ

Traversezi o perioadă bună pe plan sentimental, lucru care te ajută extrem de mult în atingerea ţelurilor pe care ţi le-ai propus. Atmosfera generală din sânul familiei va fi una veselă, iar unele rude pe care nu le-ai mai văzut de mult ar putea fi responsabile de asta.

BALANŢĂ

Situaţia personală ar putea să te încarce cu energie negativă în aceste zile, însă doar dacă permiţi tu acest lucru! Este foarte important să ţii unele lucruri doar pentru tine, şi să nu îţi expui relaţia amoroasă celor din jur. În weekend, lucrurile reintră în normal şi te poţi bucura cu adevărat de persoana iubită.

SCORPION

Te afli într-o dispoziţie destul de bună şi asta o să se simtă şi pe plan personal. Eşti mai romantică decât de obicei, şi îţi vei surprinde iubitul cu dovezi noi de iubire. Începi să te înţelegi bine cu toată lumea, şi asta datorită faptului că ai reuşit să nu mai pui chiar tot la suflet!

SĂGETĂTOR

Încearcă să comunici mai mult şi mai deschis cu partenerul de viaţă, şi să-i spui tot ce ai pe suflet. Adoptând o astfel de atitudine, vei reuşi să rezolvi unele probleme mai vechi dintre voi, sau să le faci pe altele să dispară din mintea ta. E posibil să îţi faci scenarii ireale!

Citeşte mai mult pe eva.ro