Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 6-12 iulie

HOROSCOP 6-12 IULIE. Nativa din Fecioară nu este deloc mulţumită de viaţa ei sentimentală, însă nici nu se simte pregătită pentru a face o schimbare în viitorul apropiat.

RomaniaTV.net
02 iul. 2015, 09:09
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 6-12 iulie

RAC

Reuşeşti cu brio să îţi faci iubitul fericit în această săptămână, atât tu, cât şi el aveţi multă afecţiune de oferit.

Orice mic conflict iscat între voi ar trebui să se sfârşească rapid şi chiar să vă iubiţi mai mult după aceea. Nu pleca urechea la bârfe, unele persoane din jurul vostru vor să vă creeze probleme.

LEU

Nu vei avea prea mult timp pentru viaţa ta intimă, şi acest lucru se vede prin faptul că nu ai deloc un iubit sau ai o relaţie distantă.

Ai nevoie de afecţiune şi îţi doreşti mult să te distrezi, însă pentru moment acest lucru este imposibil. Imediat ce se vor linişti apele în viaţa ta profesională, ai face bine să te ocupi şi de acest sector.

FECIOARĂ

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta sentimentală, dar parcă nici nu ai vrea să ieşi din rutină.

A venit vremea să faci o schimbare în viaţa ta privată, chiar dacă nu îţi va fi deloc uşor. Ori te schimbi tu, ori îl schimbi pe el, altfel relaţia va deveni din ce în ce mai toxică!

BALANŢĂ

Unele probleme sentimentale îşi vor găsi rezolvarea în această săptămână, însă cu eforturi atât din partea ta, cât şi a iubitului.

Dacă nu puteţi renunţa unul la celălalt, aţi face bine să luaţi măsuri, altfel vă veţi îngreuna viaţa unul altuia. E nevoie de mai multe dovezi de iubire pentru a reaprinde flacăra.

Citeşte mai multe pe eva.ro