Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna august, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP AUGUST 2015: Nativa din Fecioară se va bucura de energie în majoritatea zilelor din această perioadă, însă vor fi şi câteva momente de extenuare.

01 aug. 2015, 14:28
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna august, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP AUGUST LEU

Este foarte important să nu exagerezi cu nimic în această perioadă, mai ales dacă eşti plecată în concediu. 

Dacă poţi rezista tentaţiilor culinare, cu siguranţă în această lună vei fi plină de energie şi voie bună. Probleme grave de sănătate cu siguranţă nu vei avea, însă asta nu înseamnă că aşa va fi întotdeauna.
 
FECIOARĂ
Te ţii bine luna aceasta şi nu pare ca sănătatea să îţi creeze neplăceri.
 
Veştile bune şi succesul de care te bucuri te umplu cu siguranţă de energie, însă uneori vei avea şi momente de extenuare. Nu trebuie să te îngrijorezi dacă nu ai un somn liniştit, canicula este de vină şi nu poţi face nimic mai bun decât să găseşti remedii naturiste pentru odihnă şi relaxare.
 
BALANŢĂ
Există riscul ca în această lună să reapară unele probleme mai vechi de sănătate, însă chiar şi acest lucru poate fi evitat dacă ai mai multă grijă de tine.
 
Trebui să te ocupi mai mult de tine, căco altfel te vei chinui cu stări de rău o lungă perioadă de timp de acum înainte. Mergi la doctor mai des!

SCORPION
Începi luna lent şi nu stai prea bine la capitolul concentrare, însă nu va dura prea mult.
 
Imediat ce îţi reintri în ritm vei avea grijă să fii cât poţi de activă. Sportul face parte din rutina zilnică, şi chiar dacă eşti în concediu, ai face bine să nu renunţi la el. 
 
SĂGETĂTOR
Micile probleme de sănătate ar putea să îţi creeze neplăceri în această perioadă, dar optimismul şi energia de care dai dovadă te vor ajuta să treci mai repede peste.
 
Ai grijă la schimbările bruşte de comportament, dar şi irascibilitatea care ar putea să îi deranjeze pe cei din jurul tău.

Citeşte mai multe pe eva.ro