Horoscop noiembrie: Cum stai cu sănătatea, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP NOIEMBRIE: Aspectele astrale îţi arată câtă energie şi poftă de viaţă vei avea în această lună, dar şi riscurile de îmbolnăviri sau accidentări.

01 nov. 2014, 07:25
Horoscop noiembrie: Cum stai cu sănătatea, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP NOIEMBRIE SCORPION

Încearcă să îţi controlezi mai bine reacţiile şi să nu te laşi afectată de ce se întâmplă în jurul tău, altfel te vei alege cu dureri serioase de cap şi riduri adânci mai devreme decât ar trebui. Din cauza agitaţiei care te caracterizează eşti predispusă accidentărilor.


HOROSCOP NOIEMBRIE SĂGETĂTOR

Nu eşti foarte energică în această lună, însă cu siguranţă ştii că doar tu eşti răspunzătoare de asta. >Stilul de viaţă pe care îl duci nu este unul tocmai sănătos, de aceea găseşte-ţi un model şi urmează-l.

HOROSCOP NOIEMBRIE CAPRICORN

Nu vei întâmpina probleme din acest punct de vedere, aşa că nu trebuie să te îngrijorezi. Dacă totuşi se întâmplă să ai unele mici neplăceri, ai face bine să nu dai o altă nuanţă celor întâmplate.

HOROSCOP NOIEMBRIE VĂRSĂTOR

Există riscul ca în această lună organismul tău să cedeze şi să fii nevoită să îţi iei liber câteva zile. Oboseala şi schimbarea temperaturii îşi vor pune amprenta fără să vrei pe sănătatea ta.

HOROSCOP NOIEMBRIE PEŞTI

Dacă ştii că eşti sensibilă la ceva, ai grijă să nu faci ca situaţia să se agraveze. Încearcă să te protejezi tot mai mult şi să încerci să tratezi afecţiunile de care suferi. Nu mai amâna vizitele la medic!

HOROSCOP NOIEMBRIE BERBEC

Nu stai rău la acest capitol în această lună, însă nici nu se poate spune că o duci excelent. Chiar dacă eşti foarte ocupată şi rişti să te extenuezi, vei găsi puterea necesară de a nu ceda nici fizic, dar nici psihic. Totul depinde doar de tine!

Citeşte mai mult pe eva.ro