Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Nativa din Capricorn trebuie să taie răul de la rădăcină, altfel unele afecţiuni cu care se confruntă se pot agrava.

03 oct. 2015, 20:22
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

BALANŢĂ

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă şi vei fi plină de energie pe tot parcursul lunii. Eşti bine dispusă şi înveseleşti pe oricine îţi apare în cale, fapt pentru care vei fi apreciată şi lăudată în acelaşi timp. Încearcă să renunţi la fumat dacă este cazul, căci doar dacă nu o faci ţi se va strica vraja!

SCORPION

Nu stai prea bine la acest capitol, de aceea trebuie să ai mult mai multă grijă de tine în această lună. Ocupă-te de fizicul tău, căci dacă te-ai îngraşat brusc şi mult rişti să ai şi probleme de sănătate. Fă sport şi mergi la un nutriţionist, nu este indicat să te înfometezi sau să îţi supui corpul la un chin distrugător.

SĂGETĂTOR

Indiferent de problemele pe care le vei întâmpina în această perioadă, optimismul tău te va scăpa de boală. Excesele mai ales alimentare îşi vor spune cuvântul asupra digestiei tale şi îţi vor crea probleme când ţi-e lumea mai dragă. Rezistă tentaţiilor cât poţi de mult!

CAPRICORN

Trebuie să tai răul de la rădăcină în această lună, altfel unele probleme de sănătate se pot agrava destul de serios. Cu cât eşti mai atentă la semnalele de alarmă pe care ţi le trimite organismul, cu atât tratarea şi vindecarea va fi mai rapidă. Ascultă de sfatul părinţilor!

VĂRSĂTOR

Dacă din punct de vedere fizic stai excelent, nu acelaşi lucru se poate spune despre psihicul tău. Te laşi prea mult afectată de ceea ce se întâmplă în jurul tău, şi fie că are legătură cu tine, fie că nu, pui totul la suflet. Acest lucru te macină pe interior, îţi agită liniştea şi somnul, iar dispoziţia ta poate fi afectată simţitor.