HOROSCOP: Cumpenele tale din luna octombrie

HOROSCOP OCTOMBRIE: Nativa din Rac trebuie să îşi ţină în frâu reacţiile impulsive dacă nu vrea să îşi creeze singură probleme cu cei din jurul ei.

02 oct. 2015, 16:20
HOROSCOP: Cumpenele tale din luna octombrie

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: BALANŢĂ

Vei avea parte de o lună liniştită, iar de cumpene nici nu se poate pune problema. Singurul sector la care ar trebui să lucrezi ar fi cel al sănătăţii, unde ar trebui să scapi de vicii dacă nu vrei să ai probleme pe viitor. Dacă fumezi, este foarte important să renunţi la acest prost obicei înainte de a te îmbolnăvi! 

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: SCORPION

Vei întâmpina unele probleme de sănătate în această lună, şi nici pe plan sentimental nu o duci prea bine. Există riscul să treci printr-o despărţire, dar dacă se va întâmpla aşa se va dovedi că era cea mai bună soluţie. Nu te gândi la trecut şi încearcă să fii fericită în ficare zi!

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: SĂGETĂTOR

Nu vei avea parte de cumpene în luna octombrie, însă nu sunt exluse mici neplăceri legate de sănătate. Despre orice ar fi vorba, datorită energiei şi optimismului de care dai dovadă, vei reuşi să rezolvi rapid orice obstacol pe care îl vei întâlni. Pe plan sentimental şi profesional, lucrurile încep să se aşeze din ce în ce mai bine.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: CAPRICORN

E posibil să întâmpini mici probleme pe toate planurile, însă nu poate fi totul perfect. Din fericire reuşeşti să te aduni şi să le rezolvi treptat şi cu calm. Nu îţi ignora sănătatea şi încearcă să tai răul de la rădăcină întotdeuna! În unele zile pot apărea discuţii aprinse între tine şi iubit şi vei avea impresia că nu este omul potrivit pentru tine, însă îţi va trece rapid!

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: VĂRSĂTOR

Va fi o lună perfectă pentru tine, în sfârşit obţii aproape tot ce ţi-ai propus. Există însă şi o latură negativă, nu poţi să te bucuri de ceea ce ai şi mereu vrei altceva. Încearcă să fii mulţumită de viaţa ta, mai ales atunci când ai atins pragul la care sperai. Vei fi mereu nefericită dacă nu ştii când să te opreşti!

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: PEŞTI

Vei avea parte de o dezamăgire pe plan profesional, însă nu este atât de rău precum pare. Chiar dacă nu obţii ceea ce vrei sau ceea ce crezi că meriţi, trebuie să ai răbdare şi să nu forţezi lucrurile. Situaţia financiară ţi se va îmbunătăţi atunci când te aştepţi mai puţin, aşa că renunţă la a te mai gândi tot timpul la acest aspect!

Mai multe detalii, pe eva.ro