Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 15-21 februarie

HOROSCOP. Nativa din Fecioară va întâmpina probleme atât în viaţa de cuplu, cât şi unele neplăceri de natură financiară.

12 feb. 2016, 04:43
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 15-21 februarie

VĂRSĂTOR

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, însă vei avea de furcă la locul de muncă. Multele sarcini pe care trebuie să le duci la bun sfârşit te vor aduce în pragul de a ceda nervos, de aceea trebuie să te ţii tare!

PEŞTI

Chiar dacă începi săptămâna cum nu se poate mai bine, vei ajunge să o sfârşeşti prost. Nu eşti deloc atentă la banii pe care îi cheltui, iar în weekend te vei trezi cu găuri mari în buget. Înainte de a acţiona trebuie să te gândeşti la responsabilităţile pe care le ai!

BERBEC

Un eşec profesional poate fi un pas înapoi pentru tine, mai ales din cauza faptului că îţi vei pierde încrederea în tine. Cel mai probabil te vei lovi de o astfel de situaţie, însă nu trebuie să faci o dramă!

TAUR

Relaţia amoroasă în care eşti angajată îţi creează mari probleme în această perioadă. Din păcate nu eşti capabilă să separi viaţa sentiementală de celelalte planuri ale vieţii tale şi astfel greutăţile vor fi mai multe!

GEMENI

Vei fi destul de tensionată în această perioadă şi cu siguranţă lucrurile nu vor rămâne aşa. Ai tendinţa de a complica totul, iar nervii pe care ţi-i verşi asupra unor persoane nevinovate îţi vor crea neplăceri în viaţa socială ori sentimentală.

Citeşte mai multe pe eva.ro