Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 20-26 aprilie

HOROSCOP. Nativa din Scorpion nu va întâmpina probleme serioase în această perioadă, însă va fi nevoită să facă unele eforturi pentru a avea linişte pe plan personal.

17 apr. 2015, 18:02
Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 20-26 aprilie

BERBEC

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, însă va fi o atmosferă încordată pe plan sentimental.

Lasă grijile şi nervii deoparte dacă nu vrei să provoci mai mult rău decât este deja. Gândeşte de două ori înainte de a vorbi!

TAUR

Există riscul ca în această perioadă să pierzi o sumă importantă de bani dacă iei decizii în grabă.

Nu este momentul să faci investiţii, lasă afacerile pentru mai târziu. Nu te lăsa condusă de amintiri şi regrete, acestea îţi pot afecta negativ viaţa.

GEMENI

Vei întâmpina probleme financiare în această săptămână şi vei fi dezamăgită să constaţi că nu prea ai la cine apela să te ajute.

Încearcă să fii chibzuită şi să îţi distribui corect banii de care dispui, altfel vei rămâne cu mari datorii. Nici pe plan personal nu este totul roz.

RAC

E posibil ca în această săptămână să te alegi cu unele boli sau simptome la care nu te aşteptai, dat fiind faptul că eşti foarte grijulie cu tine.

Încearcă să nu exagerezi cu dezinfectatul, imunitatea ta ar putea avea de suferit. Vei fi nevoită să faci unele economii pentru a te descurca cu problemele care tot apar.

LEU

Viaţa ta privată nu trece prin cea mai bună perioadă, însă cu multă răbdare vei reuşi să treci peste această etapă fără repercusiuni.

Încearcă să îţi faci mai mult timp pentru iubit şi familie, altfel lucrurile pot căpăta o altă dimensiune. Găseşte un echilibru între toate sectoarele vieţii tale!