Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 23-29 noiembrie. Află ce spun astrele!

Horoscop: Nativa din Capricorn va întâmpina mici probleme cu partenerul de viaţă, însă toate se pot rezolva cu ajutorul unei comunicări mai deschise.

20 nov. 2015, 04:20
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 23-29 noiembrie. Află ce spun astrele!

SCORPION

Săptămâna aceasta vei întâmpina multe probleme pe plan sentimental, însă cea mai gravă poate fi despărţirea. Din păcare, relaţia cu partenerul de viaţă nu a evoluat aşa cum ţi-ai dorit şi trebuie să iei o decizie fermă înainte ca situaţia să se agraveze. Înainte de asta, fă tot ce poţi pentru a o salva!

SĂGETĂTOR

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă şi cel mai probabil nici în viitorul apropiat. Trebuie să te laşi mai mult purtată de val şi să te bucuri de tot ce îţi oferă viaţa. Este foarte important să faci ceea ce îţi place şi să te înconjori doar de persoanele pe care le agreezi.

CAPRICORN

Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână, aşa că nu se pune problema de cumpene. Vei avea parte de mici neplăceri pe plan sentimental, însă sunt probleme minore care pot fi rezolvate doar cu ajutorul unei comunicări mai deschise cu partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR

Vei avea parte de o săptămână destul de dificilă, însă vei fi pusă în faţa unor situaţii care îţi vor deschide ochii. Îţi vei da seama spre weekend ce este cu adevărat important chiar dacă va trebui să renunţi la visul tău profesional. Familia îţi mai oferă o ultimă şansă!

Mai multe, pe eva.ro