Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 9-15 mai. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Află care sunt cumpenele tale din săptămâna 9-15 mai în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
06 mai 2016, 09:56
Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 9-15 mai. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Taur

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, astrele te vor feri de orice pericol. Chiar dacă te vei mai certa din când în când cu partenerul de viaţă, acest lucru este normal atât timp cât staţi unul lângă celalalt destul de des. Activităţile distractive pot avea rolul de a detensiona atmosfera între voi.

Gemeni

Dacă pe plan financiar, lucrurile încep să se mişte, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa ta amoroasă. Între tine şi partenerul tău de viaţă există probleme grave de comunicare şi diferenţe majore de personalitate, de aceea sunt inevitabile certurile şi discuţiile despre despărţire. Ai nevoie de sfaturi!

Citeşte şi  Horoscop MAI, realizat de Mihai Voropchievici: „Gemenii vor relaţii extraconjugale”

Rac

Nu vei întâmpina niciun fel de problemă pe plan profesional şi chiar şi cu banii o duci mai bine decât până acum. În schimb, nervozitatea de care dai dovadă îţi poate crea adevărate neplăceri cu cei din familie. Încearcă să fii calmă şi să discuţi mai mult cu iubitul tău.

Leu

Nu vei avea parte de cumpene în această săptămână, chiar şi micile neplăceri te vor ocoli de această dată. Ţi-ai propus să adopţi un stil de viaţă mai optimist şi vesel, şi îţi iese de minune. Pozitivismul de care dai dovadă îţi va aduce numai lucruri bune!

Citeşte mai mult pe eva.ro