Horoscop: Cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie

Horoscop: Vrei să ştii în ce aspecte ale vieţii tale ai putea să întâmpini dificultăţi în această perioadă? Astrele îţi arată care sunt cumpenele cu care te-ai putea confrunta.

01 aug. 2014, 19:20
Horoscop: Cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu vei întâmpina niciun fel de probleme luna aceasta, chiar dacă nu merg toate exact cum ţi-ai dorit. Privită în ansamblul ei, situaţia ta va fi una bună şi nu ţi se vor pune piedici. Totul depinde doar de tine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Problema pe care o vei întâmpina în luna august va fi strict legată de bani. Fie că ai dat bani cu împrumut şi nu sunt şanse să îi mai recuperezi, fie cineva te trage în piept şi se foloseşte de tine fără să îţi dai teama. Atenţia te poate salva de la unele neplăceri.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Această luna va fi marcată mai mult de aspecte pozitive, şi foarte rar vei avea parte de momente încordate sau de piedici aparente. Cu cât eşti mai liniştită, cu atât vei reuşi să găseşti cea mai bună cale de rezolvare a problemelor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Încearcă să nu faci excese dacă nu vrei să ai probleme luna aceasta. Pot şi alimentare, fizice, sexuale sau de orice fel. Încearcă să duci o viaţă echilibrată şi să găseşti acel stil care să te facă să ai mereu energie şi să fii descurcăreaţă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

E posibil să suferi o pierdere foarte mare în această lună, însă nu te gândi la pierderea unei persoane dragi. Este vorba strict de latura financiară care îţi va creea reale probleme în această perioadă. Încearcă să fii cu ochii în patru şi nu ignora detaliile!

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Oboseala va pune stăpânire pe tine în această lună, de aceea trebuie să ai mare grijă să îţi reîncarci bateriile ori de câte ori simţi că nu mai poţi. Altfel rişti să te îmbolnăveşti şi să îţi dai toate planurile peste cap.

Citeşte mai mult pe eva.ro