Horoscop: Cumpenele tale în luna ianuarie 2014, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce fel de probleme ai putea să întâmpini în prima luna din anul 2014? Descoperă previziunile astrelor şi află dacă ceva îţi va da planurile peste cap.

28 dec. 2013, 09:00
Horoscop: Cumpenele tale în luna ianuarie 2014, în funcţie de zodie

Daca vrei sa sti ce te asteapta in luna ianuarie trebuie neaparat sa consulti sfaturile astrologilor, scrie eva.ro

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Chiar dacă pe plan sentimental nu îţi merge deloc rău, pe plan profesional lucrurile nu sunt tocmai roz. Există riscul ca locul tău de muncă să fie din ce în ce mai instabil, aşa că ai grijă să nu îţi faci o imagine proastă în faţa şefilor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este posibil să întâmpini unele dificultăţi pe plan profesional, atunci când vrei să iniţiezi unele proiecte în care crezi. Dacă nu vrei să ai surprize neplăcute, atunci trebuie să fii foarte organizată şi să nu omiţi detalii importante.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu ai parte de momente critice în această lună, aşa că nu trebuie să te îngrijorezi. Dacă ar fi să găsim un lucru negativ din ianuarie, atunci plictiseala poate fi un bun exemplu. Începi multe, dar termini puţine sau deloc.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Este posibil ca în această lună să fii nevoită să iei o decizie care te va face să suferi. Fie că trebuie să renunţi la partener, fie la un lucru la care ţii foarte mult, sentimentul pe care îl vei simţi nu va fi deloc unul confortabil.

Leu (22 iulie – 22 august)

Această lună va fi una liniştită şi lipsită de evenimente neplăcute. În general, vei obţine cu uşurinţă ceea ce îţi doreşti, iar dacă nu, nu este nimic într-atât de important încât să fii dezamăgită.

 

Vezi toate zodiile aici