Horoscop: Cumpenele tale în luna septembrie, în funcţie de zodie

Horoscop: Află în ce segment al vieţii tale ai putea întâmpina dificultăţi majore în această primă lună de toamnă. Citeşte previziunile pentru semnul tău ca să nu fii luată prin surprindere!  

31 aug. 2014, 16:50
Horoscop: Cumpenele tale în luna septembrie, în funcţie de zodie

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Deşi luna septembrie este cât se poate de bună pentru tine, este necesar totuşi să ai grijă când vine vorba de tranzacţiile financiare. Poţi avea câştiguri suplimentare, dar este important să nu exagerezi cu cheltuielile sau cu promisiunile care te vor obliga să scoţi bani din buzunar.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu ai cumpene majore în luna septembrie, dar cu toate acestea nu te simţi prea bine în pielea ta. Nu ai suficientă energie, iar posibilele probleme minore de sănătate îţi pot da planurile peste cap. Ai grijă să te odihneşti suficient.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cumpenele tale pot avea legătură cu starea de sănătate în luna septembrie. Încearcă să ignori persoanele şi situaţiile care te enervează. Impune-ţi să fii relaxată şi ceva mai nepăsătoare în privinţa acestora, altfel stresul şi tensiunea interioară se acumulează şi îţi fac rău.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Din fericire nu se anunţă cumpene pentru tine în luna septembrie. Stai bine din toate punctele de vedere, iar asta se vede şi în starea ta de spirit. Încearcă totuşi să nu ceri prea mult de la persoana iubită, pentru că în această lună ai tendinţa de a fi deosebit de pretenţioasă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vrei să realizezi cât mai multe într-un timp cât mai scurt, iar această grabă îţi poate provoca neplăceri. Există riscul de accidentări minore pentru tine în luna septembrie, prin urmare ai grijă ce faci şi înceracă să încetineşti puţin ritmul.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Luna septembrie nu este cea mai bună pentru tine. Poţi avea cumpene în viaţa de cuplu, pentru că ai tendinţa de a exagera orice gest al partenerului de viaţă. La locul de muncă îţi doreşti să te impui, dar o faci într-un mod lipsit de orice diplomaţie, iar graba de care dai dovadă te împinge către tot felul de erori sau mici accidente.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Norocul este de partea ta în luna septembrie. Nu ai parte de cumpene majore, toate planurile vieţii tale fiind bine aspectate. Este de preferat totuşi să-ţi îngrijeşti mai bine sănătatea.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro