HOROSCOP: Cuplurile care nu s-ar destrăma nici dacă ar cădea cerul peste ele

Compatibilitatea joaca un rol important in relatiile de cuplu, uneori situandu-se chiar deasupra iubirii. Pentru a evita implicarea in legaturi amoroase cu parteneri nepotriviti, de care cu siguranta ai avut parte pana acum, este indicat sa fii atenta la unul dintre cele mai importante aspecte: astrologia.

RomaniaTV.net
30 sept. 2015, 07:12
HOROSCOP: Cuplurile care nu s-ar destrăma nici dacă ar cădea cerul peste ele

BerbecSagetator

 Energici si curajosi, Berbecii au nevoie langa ei de parteneri care sa le inteleaga firea impulsiva si care sa reuseasca sa le aduca zambetul pe buze chiar si atunci cand sunt extrem de suparati ori nervosi. Cine ar putea sa se potriveasca mai bine cu nativii din Berbec, daca nu reprezentantii zodiei Sagetator, firi optimiste, pline de viata si luptatoare. Atunci cand cele doua zodii sunt impreuna, se intampla ceva magic, greu de explicat in cuvinte.

Citeşte şi Cum săruta femeile în funcţie de ZODIE

TaurFecioara

Cele doua semne sunt determinate si organizate in viata, asa ca vor face o pereche minunata, care va lupta intotdeauna pentru o relatie de lunga durata. In plus, ambele zodii sunt in stare sa oferire totul intr-o relatie. Ele combina simtul practic cu cel romantic, reusind cu succes sa treaca cu bine peste toate provocarile vietii. Isi vor asuma compromisuri, vor ierta din iubire si isi vor condimenta legatura cu partide sexuale intense.

Citeşte continuara pe DivaHair.ro.