Horoscop de bilanţ 2016: Mariana Cojocaru a explicat cum se va încheia anul pentru fiecare zodie

Mariana Cojocaru a explicat în exclusivitate pentru RomâniaTV cum se va încheia anul 2016 pentru fiecare zodie în parte. Mai mult decât atât, astrologul a mai precizat şi că perioada următoare se anunţă extrem de favorabilă, datorită următoarelor schimbări astrologice, menite să detensioneze situaţia din punct de vedere karmic: pe 19 noiembrie Neptun nu va mai fi retrograd în zodia Peştilor, pe 2 decembrie se va forma un trigon excepţional între Marte şi Vărsător cu aspectul lui Jupiter în Balanţă şi pe 28 decembrie Uranus nu va mai fi retrogrd în Berbec.

RomaniaTV.net
24 oct. 2016, 12:21
Horoscop de bilanţ 2016: Mariana Cojocaru a explicat cum se va încheia anul pentru fiecare zodie

Berbec

Nativii sunt bine susţinuţi în luna decembrie de trigonul Marte şi Jupiter, fapt ce va favoriza planurile sociale, parteneriale, relaţiile de cuplu şi familie. Cei care sunt singuri îşi pot găsi marea dragoste. Mercur va fi retrograd în zodia Capricorn după data de 19 decembrie, fapt ce aduce blocaje în planurile de vacanţă şi în relaţiile cu cei mai importanţi membrii de familie. Spre sfârşitul anului nativii vor fi mult mai agitaţi şi vor dori ca lucrurile pe care le visează să aibă o rezolvare rapidă şi imediată.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA: Viciile se răzbună, atenţie la realitatea versatilă. Viaţa în doi trece prin momente de cumpănă

Taur

Aceşti nativi trec printr-o perioadă cu mesaje şi aprentă karmică. Prezenţa Lunii Negre în Scorpion este un soi de tril. Astfel că pentru cei tineri, iubirea poate să le dea aripi, dar multe dintre aceste iubiri sunt amăgitoare şi indecente. Totul este legat de trecut, de plata karmică. Nativii creativi vor avea parte de aspecte favorabile în următoarea perioadă.

Gemeni

Nativii vor avea parte de aspecte pozitive, urmate de aspecte negative. Trebuie luat în calcul şi aspectele negative, pentru a găsi cea mai bună metodă de a le rezolva. Încăpăţânarea nu este un atuu, în perioada următoare, trebuie ţinut cont şi că singura cale spre succes este comunicarea, fie şi ea realizată doar de către aceşti nativi.

 

Dacă vrei să descoperi şi restul predicţiilor te invităm să urmăreşti emisiunea integral AICI