Horoscop: De ce eşti nesigură pe relaţia ta, în funcţie de zodie

Fiecare persoană are propriul set de îndoieli, însă trebuie să învăţăm cum să le înfruntăm înainte să ne facă rău. Iată ce declanşează nesiguranţa ta în relaţie, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 09:55
Horoscop: De ce eşti nesigură pe relaţia ta, în funcţie de zodie

Capricorn

Vei simţi nesiguranţă în cuplu în cazul în care partenerul tău este mai puţin stabil financiar decât tine şi ai putea crede uneori că te foloseşte pentru asta. Banii sunt importanţi, însă nu trebuie să laşi acest sentiment oribil să te bântuie mai ales dacă nu ai nicio confirmare. Ai încredere că iubitul tău ţine la tine pentru ceea ce eşti, nu pentru banii tăi!

Vărsător

Îţi place să pari detaşată, însă atunci când începe să îţi pese de cineva, îndoileile tale încep să iasă la suprafaţă. Te gândeşti că ai putea fi rănită şi că vei suferi, însă trebuie să ştii că ceea ce primeşti la schimb este miraculos: companie, sentimentul de a fi iubită şi îmbinare perfectă a sufletelor voastre. Trebuie să rişti dacă vrei să câştigi!

Citeşte şi  HOROSCOP: Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodia ta

Peşti

Uneori îţi faci griji că partenerul tău nu este sincer cu tine şi că te înşală. Este posibil ca acest lucru să se întâmple din cauza unor evenimente din trecut, însă nu trebuie să îţi faci griji că se va repeta istoria. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îţi reaminteşti că acum totul este diferit şi că indiferent ce ţi s-ar întâmpla, oricum vei supravieţui.

Berbec

O relaţie stabilă te duce cu gândul la plictiseală, iar acest lucru te sperie groaznic. Trebuie să ştii că totul poate fi la fel e aventuros şi spontan şi acum ca atunci când erai singură, aşa că nu e obligatoriu să devii sedentară dacă acest lucru nu te face fericită. E important să ai parte de independenţă, să faci lucruri de una singură, dar şi alături de iubitul tău.

Citeşte continuarea pe eva.ro