HOROSCOP: De ce îi intimidezi pe ceilalţi, în funcţie de zodia ta

Mulţi oameni te admiră până la punctul în care vor să îţi copieze viaţa, alţii pur şi simplu se simt extrem de intimidaţi de tine. Iată de ce!

18 iul. 2017, 06:45
HOROSCOP: De ce îi intimidezi pe ceilalţi, în funcţie de zodia ta

RAC

Eşti o persoană foarte intuitivă în privinţa oamenilor şi uneori pari să ştii mai multe despre aceştia decât ştiu ei, ceea ce îi poate face să se simtă intimidaţi.

Ai tendinţa de a avea anumite abilităţi psihologice, în special în ceea ce priveşte ceilalţi oameni şi îi dai peste cap atunci când le spui ceva neaşteptat despre ei, care este, de asemenea, adevărat. 

LEU

Totul pare atât de uşor pentru tine: eşti popular, arăţi bine, nu eşti timid şi faci totul ca la carte.

Cine nu ar fi intimidat de tine? La suprafaţă, nu pare că ei probleme. Ai acea imagine perfectă pe care o prezinţi şi care împiedică pe cineva să te cunoască cu adevărat. Ei trebuie să vadă că nu e întotdeauna uşor pentru tine.

FECIOARĂ

Tu pari că ştii totul şi acest lucru e foarte intimidant.

Nimeni nu vrea să pară un idiot atunci când e în jurul tău, aşa că lasă imaginea pe care au despre tine şi inteligenţa ta puternică să îi intimideze. Dar ei ştiu că o mulţime de oameni te intimidează şi pe tine şi că şi tu ai probleme ca toţi ceilalţi. Când ai nevoie de un stimulent pentru ego-ul tău, trebuie să te gândeşti că există oameni care sunt cu adevăraţi ruşinaţi de tine. 

BALANŢĂ

Poţi fi intimidant prin felul în care lupţi pentru lucrurile în care crezi.

Eşti fermecător şi plin de graţie, dar când crezi că cineva suferă o nedreptate, devii feroce şi nimeni nu ar trebui să stea în calea ta. De asemenea, poţi fi intimidant atunci când toate emoţiile negative pe care le-ai ţinut în tine ies la suprafaţă. Nimeni nu ar vrea să fie în jurul tău atunci când explodezi, poate fi foarte tulburător. 

 

Citeşte mai multe pe eva.ro