HOROSCOP: De ce îţi pui iubitul pe fugă, în funcţie de zodia ta

Fiecare dintre noi avem şi calităţi, dar şi defecte. Pe cele din urmă însă, unii bărbaţi nu le tolerează deloc!

RomaniaTV.net
19 iul. 2017, 08:05
HOROSCOP: De ce îţi pui iubitul pe fugă, în funcţie de zodia ta

RAC

Îţi pui iubitul pe fugă pentru că încerci să îi spui cum ar trebui să se simtă.

Sentimentul tău puternic de intuiţie şi capacitatea ta de a citi oamenii pot fi benefice în multe cazuri, dar poate fi şi un aspect provoctaor în relaţia ta. De multe ori, încerci exact să îi spui cum ar trebui să se simtă, mai degrabă decât să îl asculţi şi să îl întrebi cum se simt. El are nevoie să ştie că sentimentele sale sunt compelet independente de ale tale. 

LEU

Îţi sperii partenerul încercând să controlezi ceea ce nu poate fi controlat.

Eşti obişnuită să iei problema în mâini şi să faci ceva uimitor din nimic. Dar întâmpini dificultăţi în înţelegerea faptului că dragostea este ceva ce nu poate fi controlat sau manipulat, şi deşi depui mult efort în relaţiile tale, ai tendiţa de a-ţi pune pe fugă partenerii pentru că încerci să stăpâneşti fiecare aspect minuţios al acestuia în loc să îl laşi să repsire. 

FECIOARĂ

Îţi sperii partenerul pentru că te sperii mai întâi pe tine.

Imediat ce cunoşti fericirea în dragoste, creierul tău vine cu un milion de motive pentru care aceasta e o idee proastă sau că relaţia ta e sortită eşecului. Prin agitaţia şi temerile cu care trăieşti, îţi sperii atât de mult partenerul încât el simte că nu are altă opţiune decât să plece. 

Citeşte mai multe pe eva.ro