Horoscop: De ce se tem de tine, în funcţie de zodie

Fiecare persoană este construită cu calități și defecte, însă unele calități pot deveni defecte de temut pentru cei din jur, iar defectele se pot transforma în calități de invidiat. Află de ce fuge lumea de tine, în funcție de zodia în care te-ai născut.

31 mart. 2015, 10:26
Horoscop: De ce se tem de tine, în funcţie de zodie

De ce se tem de tine, în funcție de zodie:

BERBEC: ÎNCĂPĂȚÂNAREA

Ești atât de încăpățânat încât celor din jur le este teamă să te critice, chiar dacă este vorba de binele tău. Lasă garda mai jos uneori și nu lua toate lucrurile personal.

TAUR: CONSERVATORISMUL

Uneori ai niște idei atât de implacabile încât cei din jur își vor face cruci pentru că nu înțeleg cum în epoca modernă în care trăim gândirea ta uneori este de Ev Mediu.

Citeşte şi Horoscop: Află ce culoare are aura zodiei tale

GEMENI: CAMELEONISMUL

Treci de la o stare la alta cu viteza sunetului iar cei din jur pot vedea acest lucru drept falsitate. Încearcă să menții o anumită coerență cu acțiunile tale.

RAC: SENSIBILITATEA, VICTIMIZAREA

Îți place să te victimizezi pentru că ai impresia că vei câștiga oameni de partea ta, însă acest lucru nu îți va aduce decât deservicii de imagine.

Citeşte şi HOROSCOP: Top 5 zodii potrivite pentru căsătorie

LEU: ATOTCUNOAȘTEREA, AROGANȚA

Lași impresia că le știi pe toate, că ești cea mai inteligentă persoană din lume și asta doar cu atitudinea sfidătoare pe care o ai față de ceilalți.

Citeste mai mult in Revista TEO.