Horoscop de Halloween: Ce vrăji să le faci prietenilor, în funcţie de zodia lor

Eşti pus pe şotii şi vrei să-i bagi în sperieţi pe cei dragi de Halloween? Ei bine, pregăteşte-le câte o farsa de zile mari, în functie de semnul zodiacal în care s-au născut.

31 oct. 2014, 10:14
Horoscop de Halloween: Ce vrăji să le faci prietenilor, în funcţie de zodia lor

Ai grija, totusi, cu cine stai de vorba! Bazate pe slabiciunile fiecarei zodii, aceste „vraji” inedite iti pot starni reactii nu tocmai placute, asa ca nu te incumeta sa ii sperii pe cei pe care nu ii cunosti foarte bine.

Berbec

Berbecii par duri, insa sunt destul de sensibili si fricosi de fapt. Adora dulciurile asa ca apeleaza la un truc care nu da gres pentru a ii face sa traga o sperietura pe cinste. Prinde o bucata de carton in continuarea mesei tale, sprijinind-o de perete. Fa-i o gaura prin care sa iti intre mana si pune apoi o fata de masa care sa acopere si masa, dar si cartonul. Fa o mica gaura si in fata de masa.

Pune apoi o cutie de carton, fara fund, pe masa si umple-o cu bomboane. Roaga-ti iubitul sa deschida usa atunci cand vine musafirul Berbec la tine si baga-te sub masa. In momentul in care nativul nascut sub acest semn zodiacal va dori sa serveasca o bomboana. Scoate mana prin gaura facuta in cutie si prinde-i incheietura. Fii sigura ca va tipa cat il tin plamanii.

Citeşte şi HALLOWEEN, sărbătoarea experienţelor HORROR. Oameni care PLĂTESC o avere să trăiască PROPRIUL FILM de GROAZĂ

Taur

Nativii din zodia Taur sunt gurmanzi prin definitie. O farsa culinara va merge de minune in cazul acestora.

Prepara compozitia pentru fursecuri, in care nu uita sa pui fulgi de ciocolata. Imediat ce le-ai scos din cuptor, foloseste o scobitoare pentru a trage din fulgii de ciocolata cateva dungi, care sa arate precum picioarele unor paianjani.

Pentru a te asigura ca nu vei da gres, anunta-ti musafirul nascut in zodia Taur ca ai gasit de dimineata un cuib de paianjani in debara.

Horoscop noiembrie: Cât de norocos vei fi, in functie de zodia ta

Gemeni

Vigilenti din fire si destul de greu de speriat, Gemenii trebuie surprinsi intr-un mod cat mai ingenios. Iti recomand sa il faci pe nativul din aceasta zodie sa creada ca vede o fiinta care nu este de pe aceasta lume.

Plasa de sarma te poate ajuta sa concepi silueta unei fapturi de pe alta lume. Modeleaza, cu ajutorul unei astfel de plase, trupul unei femei si pune-l in gradina. Fa-te ca nu observi silueta din gradina si lasa-l pe nativul din zodia Gemeni sa descopere singur silueta suspecta.

Citeşte şi HALLOWEEN 2014. Superstiţii şi obiceiuri de Halloween

Rac

Persoane determinate si hotarate, care sunt gata oricand sa calce pe cadavre pentru a obtine ceea ce isi doresc, Racii au nevoie de ceva cu adevarat socant care sa ii sperie de Halloween. Tocmai de aceea, un „cap de mort intr-un borcan” ar fi vraja perfecta pentru a le capta atentia si pentru a le face inima sa tresara de frica.

Cum faci acest truc: pune-ti „capul” intr-un borcan, apoi lasa-l in frigiderul prietenilor din zodia Rac pentru ca acestia sa-l descopere. Folosind un program de editare foto, doua poze sunt „amestecate” impreuna pentru a crea o imagine plata cu un cap, care este apoi laminata si scufundata intr-un borcan mare. Atunci cand imaginea aplatizata este introdusa in borcanul curbat, impreuna cu distorsiunea pe care i-o da apa, asta ii va da privitorului iluzia unui cap decapitat intr-un fluid de conservare.

Iata de ce ai nevoie pentru a-ti face propriul cap in borcan: program de editare foto, un borcan mare, colorant alimentar, imprimanta + acces la serviciile de laminare. Este usor sa iti faci propriul cap intr-un borcan, iar prietenii tai se vor speria cu siguranta atunci cand il vor vedea in frigider sau pe masa din bucatarie.

Descopera ce vraji sa faci pentru a-i inspaimanta pe nativii celorlalte zodii de Halloween pe feminis.ro.