HOROSCOP DE IARNĂ. Cum va fi anotimpul rece pentru tine, în funcţie de zodie

Iarna se apropie cu pasi repezi. Afla cum va fi anotimpul rece pentru tine, in functie de zodie.

22 oct. 2013, 05:39
HOROSCOP DE IARNĂ. Cum va fi anotimpul rece pentru tine, în funcţie de zodie

Berbec. Berbecii sunt persoane foarte indraznete. Atunci cand isi pun ceva in cap realizeaza cu orice pret. Daca vor sa faca din iarna, vara, o vor face fara prea mult efort. Nu ii sperie nici frigul, nici hainele groase. Berbecii vor avea parte de o iarna exact asa cum isi propun sa o aiba.

Taur. „Sangre caliente” sunt cele doua cuvinte care caracterizeaza perfect un taur. Iarna pentru ei se anunta foarte grea. Sunt usor obisnuiti cu perioada mai rece a anului, insa nu sunt foarte toleranti cu aceasta.

Gemeni. Gemenii sunt deschizatorii verii. Iarna nu este anotimpul lor preferat, insa sunt foarte puternici si vor trece si peste aceasta perioada. In luna Decembrie sunt predispusi la boli pulmonare, raceli, viroze sau gripe. Un pulover in plus nu strica uneori.

Rac. Racul este un romantic incurabil. Va profita la maxim de aceasta perioada a anului scotand din ea tot ce este mai bun. O persoana puternica din fire, Racul va sti sa-si gestioneze timpul si resursele in aceasta perioada doar in beneficiul sau.

Leu. “Alergic la iarna” sunt cele trei cuvinte care i se potrivesc leului cel mai bine. Zodie de foc, ar schimba iarna in vara daca ar putea. Leii sunt predispusi iarna aceasta la multe boli de sezon: viroze, gripe, raceli. Un dulap plin cu ceaiuri nu strica nimanui.

Fecioara. Fecioara face totul ca la carte. Daca e iarna, pai iarna sa fie. O Fecioara nu se lasa speriata asa cu una, cu doua. Isi asigura din timp toate proviziile pentru iarna, isi face temele cu mult inaintea altor zodii. Tocmai pentru buna pregatire a Fecioarei, iarna se anunta una frumoasa si linistita.

Balanta. Balanta desi echilibrata, va rata putin startul in iarna aceasta. Boliile de sezon nu o uita nici pe ea, tocmai de aceea este recomandat sa fie pregatita din timp pentru tot ce o asteapta. Iarna nu va fi nici usoara, dar nici grea pentru Balanta.

Scorpion. Obisnuiti cu sezonul rece, Scorpionii se vor pregati din timp pentru iarna. Se vor lovi si ei putin de boliile de sezon, insa vor scapa usor de ele. Lumea ar putea face usor glume pe seama puterii de care dau dovada crezand ca e usor exagerata, sau i-ar putea eticheta ca fiind usor superficiali.

Citeste mai mult pe lyla.ro