HOROSCOP DE PAŞTE: Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

HOROSCOP: Descoperă ce-ți rezervă horoscopul în perioada 18 - 24 aprilie.

18 apr. 2014, 08:56
HOROSCOP DE PAŞTE: Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

BERBEC

Nu îi mai agresaţi pe cei din jur, ci sunteţi pusă în situaţia de a suporta şi marţi şi miercuri comportamentul mai mult sau mai puţin violent al prietenilor dv. Vă ataşaţi joi de persoane pe care altă dată le-aţi fi îndepărtat şi de adversarii dv. Noile „alianţe” ori contracte sunt perfectate legal.

TAUR

Consideraţi că banii pe care i-aţi împrumutat sunt pierduţi pentru totdeauna. Pentru celibatare, posibilităţile de a se căsători se repetă în mod fericit. Faceţi miercuri concesii şi ajungeţi la concilieri favorabile pentru toată lumea implicată în conflictele casnice. Joi, activităţi diversificate.

GEMENI

Programul dv. este mult prea încărcat şi ar trebui să renunţaţi la activităţile care vă produc necazuri. Aşteptaţi marţi veşti despre o activitate profesională în care v-aţi pus toate speranţele. Abilitatea de a rezolva singură problemele comune în mod onest se manifestă miercuri şi joi din plin.

RAC

Sunteţi luată prin surprindere de nişte veşti, care vă provoacă stres şi reacţionaţi într-o manieră neobişnuită, adică plecaţi acasă! Sunt scoase în evidenţă reacţiile nepotrivite din punct de vedere financiar pe care le-aţi avut de-a lungul timpului. Sunteţi uimită joi de câte datorii vi se impută.

ZODIA NOROCOASĂ: LEU

Faceţi cu greu faţă noilor sarcini casnice şi faptul că v-aţi obişnuit să vă rezolve alţii problemele de genul acesta nu vă ajută deloc. Încercaţi totuşi să respectaţi programul impus de familie şi reuşiţi să creaţi o atmosferă ce presupune cooperare. Totul se poate totuşi schimba pe neaşteptate. Evadările din familie sunt total nedorite vineri. Le daţi celor apropiaţi o nouă dovadă de înţelepciune, însă nu aveţi răbdare pentru a-i determina să acţioneze aşa cum aţi dori. Nu găsiţi miercuri pe nimeni suficient de curajos să vă susţină financiar şi renunţaţi la investiţii. În week-end, vă manifestaţi neîncrederea prin ruperea unor relaţii sentimentale, dar vă bucuraţi de o săptămână plină de tandreţe.

FECIOARĂ

Simţiţi că realitatea vă depăşeşte şi credeţi sincer că nu sunteţi suficient de pregătită pentru a participa direct la îmbunătăţirea nivelului dv. de viaţă. Prieteniile sunt joi destrămate din motive cel puţin ciudate. Vineri, faceţi eforturi pentru a arăta că împărtăşiţi sentimentele partenerului dv.

BALANŢĂ

Vă imaginaţi „scenarii” în care sunt implicaţi toţi cunoscuţii dv. Consideraţi marţi că amicii s-au întors împotriva dv. Reputaţia de mare diplomat e atât de solidă, încât primiţi noi responsabilităţi, fără a vi se cere dovezi de capabilitate. Vă simţiţi vulnerabilă şi doriţi stabilitate familială.

SCORPION

Nu faceţi nimic, fără a vă consulta cu persoanele în care aveţi o încredere oarbă. Aşteptările dv. sunt înşelate însă marţi, iar miercuri apelaţi pentru susţinere doar la rudele apropiate. Nu vă pierdeţi deloc timpul în activităţi mărunte şi vă dedicaţi unor preocupări ce vă permit schimbări majore.

Previziunile pentru celelalte zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro.