Horoscop de SFINTII MIHAIL ŞI GAVRIIL: Ce cadou îşi doreşte în secret fiecare zodie

Vin Sărbătorile: mai întâi vom celebra Sfinţii Mihail şi Gavril, apoi vine rândul lui moş Nicolaie şi Crăciunul bate la uşă deja. Cum toată lumea iubeşte să primească cadouri, ai putea să te ghidezi după zodia celor dragi ca să le alegi cadoul potrivit. Iată ce cadou îşi doreşte în secret fiecare zodie.

07 nov. 2013, 10:24
Horoscop de SFINTII MIHAIL ŞI GAVRIIL: Ce cadou îşi doreşte în secret fiecare zodie

Berbec
Berbecii sunt oameni de acţiune şi se plictisesc repede de cadourile obişnuite. Când ai de cadorisit un berbec, ai ceva de lucru, pentru că respectivul cadou trebuie să fie şi colorat şi incitant şi să i se potrivească şi să şi-l dorească mult…ai înţeles ideea. Cel mai bine este să mergi pe o surpriză personalizată în cazul femeilor (perechea de cercei după care tânjeşte de câte ori vede vitrina, cartea prea scumpă sau excursia la Paris) şi cea inedit în cazul bărbaţilor (un city break undeva palpitant, bilete la meciul echipei preferate, etc).

Taur
Taurii sunt destul de greu de mulţumit şi în cazul lor cadourile trebuie să fie ceva ce îşi doresc demult. Fiind destul de pragmatici, taurii preferă cadouri practice, obiecte de uz casnic sau haine şi nu apreciază foarte tare darurile siropoase, sau cadourile „de suflet”, cum ar fi un album foto romantic, o excursie neaunţată sau un bilet la un concert. Cele mai bune opţiuni în cazul nativilor din taur sunt tigăi, prăjitoare de pâine sau rochii pentru femei şi accesorii pentru maşină, şosete şi seturi de baie pentru bărbaţi.

Gemeni
Gemenii sunt ahtiaţi după gadgeturi şi cel mai frumos cadou pentru ei este ceva extraordinar de nou şi la modă. Dacă nu îţi permiţi un smartphone sau tabletă pentru nativul din gemeni care ţi-e drag, poţi încerca o ediţie princeps sau un obiect de colecţie, deoarece gemenii adoră să se laude cu cadourile primite de la cei dragi. Cele mai bune opţiuni pentru nativii din gemeni sunt mp3 playere, căşti pentru ascultat muzică foarte scumpe, sau bijuterii unicat handmade pentru femei şi orice gadget, accesoriu de maşină smart, sau un joc video pe consolă pentru bărbaţi.

Rac
Racii sunt romantici dar şi materialişti şi visează la cadouri scumpe şi exotice. Dacă vrei să impresionezi un rac, trebuie să ai un buget corespunzător şi idei năstruşnice. Încearcă o excursie la Paris sau într-o ţară exotică, un tablou sau o cină romantică pentru femei şi un weekend romantic la munte, un cadou făcut chiar cu mâna ta sau un parfum care nu se găseşte la noi în ţară pentru un bărbat rac.

Leu
Leii sunt foarte pretenţioşi când vine vorba de cadouri şi nu acceptă nimic ieftin sau cumpărat fără să te gândeşti numai şi numai la ei. Un cadou potrivit pentru un nativ din leu presupune eforturi atât materiale, cât şi de ingeniozitate. Dacă te pregăteşti să faci cadou unei femei leu, cel mai bine este să mergi pe ceva scump şi extravagant, cum ar fi o cină la un restaurant scump şi exclusivist, un parfum scump, sau o carte cartonată de colecţie. Dacă nativul gata de cadorisit este un bărbat, încearcă un coniac fin, o cravată de firmă sau o ieşire la un steakhouse select (şi trebuie să porţi neapărat tocuri şi lenjerie sexy).

Fecioară
Fecioarele sunt cunoscute drept o zodie mofturoasă şi greu de mulţumit. Atunci când primesc daruri, trebuie să fie o combinaţie perfectă între ceva dăruit din suflet, ceva pentru care ai bătut toate magazinele şi ceva personalizat. Dacă persoana în cauză este femeie, ai putea să încerci un DVD boxset cu un film pe care l-aţi văzut când v-aţi cunoscut. Dacă nativul în cauză este bărbat, mergi pe un hobby de-al lui, fie că este vorba de fotbal, gătit sau wrestling, oferă-i ceva personalizat, care să îi facă plăcere ştiind că te-ai gândit la el.

Balanţă
Balanţele iubesc cadourile practice, dar care neapărat le fac să se simtă bine şi confortabil. Dacă vrei să faci un cadou unei femei balanţă, cumpără-i ceva ce îşi doreşte demult sau haine pufoase, că tot vine iarna. Un obiect decorativ pentru casă, un set de DVD-uri cu muzică de colecţie sau o seară la un bistro intim este cadoul ideal pentru un bărbat balanţă.

 

CITEŞTE MAI MULTE pe unica.ro