Horoscop de toamna 2016. Previziuni generale pentru fiecare zodie în parte

Horoscop de toamna 2016. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

12 aug. 2016, 17:13
Horoscop de toamna 2016. Previziuni generale pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Primele zile de toamna va intampina cu randament la serviciu, iar rezultatele sunt pe placul sefului. Nu ar fi explus chiar sa primiti un bonus pentru activitatea dumneavoastra, chiar la inceput de toamna.

Taur

Toamna aceasta iti va favoriza relatia amoroasa. O discutie deschisa cu partenerul te va afce sa-ti dai seama ca este timpul sa schimbi obiceiurile gresite intreprinse pe parcursul verii. Veti vedea ca eforturile vor fi rasplatite!

Gemeni

Se anunta o perioada buna atat pe plan sentimental, cat si profesional. Insa, este timpul ca eforturile tale sa fie rasplatite si poti incerca o negociere a salariului. Meriti din plin dupa atata munca!

Rac

Incepeti toamna cu o vizita la medic. Chiar si o simpla raceala suferita din cauza schimbarilor climatice iti pot da peste cap planurile pe care le-ai pus la cale intreaga vara. Ai grija de sanatate! Restul vin de la sine.

Leu

Noroc la bani! Asta iti aduce aceasta toamna. Insa, ai grija cum ii administrezi, pentru ca nu in fiecare zi vei avea noroc.

Fecioara

Ti-ai incarcat bateriile, iar debutul toamnei te surprinde mai carismatic, mai calm si mai optimist. Cu aceasta atitudine vei atrage simpatia colegilor tai.

Balanta

Nativii in Balanta vor incepe aceasta toamna cu o stare de meditatie. Trebuie sa te concentrezi si sa-ti indrepti atentia spre persoana iubita, care nu merita sa fie deloc neglijata.

Scorpion

Incearca sa fii mai introspect. Chiar daca simti nevoia de a detalia felul in care ti-ai petrecut vacanta, risti in acest fel sa devii enervant pentru cei din jurul tau.

Sagetator

Da startul acestei toamne cu o mini-petrecere, la care sa-ti inviti toti prietenii. Este o metoda buna de a te elibera de stres.

Capricorn

Toamna aceasta este de perfectionare. Chiar daca nu iti suna bine, trebuie sa te simti privilegiat ca tu ai fost alesul pentru a participa la aceste cursuri.

Citeşte mai multe pe revista Teo