Horoscop de weekend 14-15 ianuarie 2017: Astrele au pregătit o mulţime de veşti zodiilor

Citeşte horoscopul weekend-ului 14-15 ianuarie 2017 şi descoperă surprizele astrelor pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
13 ian. 2017, 12:37
Horoscop de weekend 14-15 ianuarie 2017: Astrele au pregătit o mulţime de veşti zodiilor

Berbec

Sâmbătă: Ești pe drumul cel bun în ceea ce ți-ai propus. Nu lăsa pe nimeni și nimic să te abată de la drumul pe care pășești acum.

Duminică: Primești un sprijin important din partea unei persoane mai în vârstă, care te apreciază. Nu sunt excluse problemele sentimentale în această zi.

Taur

Sâmbătă: Lasă-ți imaginația să zboare și nu îți limita creativitatea. Nu îi lăsa pe alții să îți spună ce nu poți face și alungă oamenii care nu te susțin.

Duminică: Te bazezi mult pe intuiție, dar nu strică să mai asculți și sfaturile prietenilor din când în când, mai ales într-o problemă mai complicată.

Citeşte şi  Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 16-22 ianuarie 2017, în funcţie de zodie

Gemeni

Sâmbătă: Vrei să te retragi în lumea ta și să te izolezi de oameni, cufundându-te în melancolie, pentru că simți că nimeni nu te înțelege. Nu e soluție să stai în singurătate, doar îți vei adânci problemele. Soarele va răsări și pe strada ta, trebuie doar să ai răbdare!

Duminică: Ți-ai propus să faci o mulțime de schimbări în viața ta, dar ai cântărit cu atenție ce implică acestea? Nu strică să te gândești de două ori înainte să faci ceva important.

Rac

Sâmbătă: În loc să-i critici excesiv pe cei din jurul tău, mai bine ai încerca să-i accepți așa cum sunt. Nu poți schimba pe toată lumea după bunul tău plac.

Duminică: Ai ocazia să rezolvi o problemă de natură financiară a familiei. Este o zi bună să discuți cu persoanele mai în vârstă.

Citeşte continuarea pe Huff.ro