Horoscop de weekend 15 – 17 iunie: Trei zile încărate cu obligaţii

Horoscop de weekend 15 și 17 iunie – În acest weekend, se pare că Neptun plătește unele polițe rămase de vara trecută. Nu vreau să te sperii, căci aceste polițe vor fi plătite, în funcție de ce ai făcut tu vara trecută. Dacă ai făcut bine, nu trebuie să îți fie teamă, dar dacă ai făcut rău cuiva…   

14 iun. 2018, 13:23
Horoscop de weekend 15 – 17 iunie: Trei zile încărate cu obligaţii

Horoscop de weekend 15-17 iunie Berbec

Energia naturii pare să se fi oprit, atunci când ajungea în dreptul tău. Influența Lunii noi și a lui Venus îți vor ușura sufletul în weekendul acesta, nu îți face griji!

Horoscop de weekend 15-17 iunie Taur

Chiar dacă ești conștient că unele lucruri nu trebuie spuse niciodată, weekendul acesta nu îți mai poți ține gura și vei face astfel încât, fiecare persoană care ți-a greșit să audă ce ai de spus.

Horoscop de weekend, 15-17 iunie – Gemeni

Ai avut vreodată acel vis în care oamenii din jur vorbesc o limbă pe care nu o cunoști? Dacă da, așa va fi weekendul tău. Parcă nu vei reuși nicicum să înțelegi ce vor să îți transmită cei din jur.

Horoscop de weekend 15-17 iunie Rac

Se spune că fiecare om merită o a doua șansă, însă oricât de iubitor ai fi, pentru anumite persoane pur și simplu nu mai găsești înțelegere. Weekendul acesta vei face curățenie, în viața ta.

Horoscop de weekend 15-17 iunie Leu

Îți ridici uneori o barieră față de cei din jur și, parcă, nu mai vrei să auzi de nimeni. Cam așa va decurge weekendul tău, din păcate. Poate că este un moment bun să îți pui ordine în gânduri.

Horoscop de weekend 15-17 iunie Fecioară

A venit momentul să îți primești și tu răsplata, după cât ai muncit și ai trudit. Este posibil ca, weekendul acesta, să primești o recompensă financiară nesperată.

Horoscop de weekend 15-17 iunie Balanță

Cu câtă treabă ai pe cap, nu este de mirare că weekendul acesta va trece fără să îl simți. Nu-i nimic, ai de rezolvat treburi importante.

Horoscop de weekend 15-17 iunie – Scorpion

Nu destrăma ce ai construit cu atâta trudă, viața te va recompensa, dacă mai suporți și weekendul acesta, să întreprinzi mai multe activități.

Horoscop de weekend 15-17 iunie Săgetător

Găsește o altă formă de comunicare cu cei din jurul tău, zilele ce vor urma se află sub semnul exclamării, în ceea ce privește înțelegerea și armonia.

Horoscop de weekend 15-17 iunie Capricorn

Ce vei face dacă cineva îți dă rest greșit într-un magazin. Ai mare grijă, acțiunea ta îți va încărca Karma, fie pozitiv, fie negativ…

Horoscop de weekend 15-17 iunie Vărsător

Te-ai săturat să îi faci pe toți cei din jur să se simtă bine, iar la tine să nu se gândească nimeni? Atunci vorbește deschis, nu mai ține în tine, te vei trezi cu o stare de anxietate, din care vei ieși cu greu.

Horoscop de weekend 15-17 iunie Pești

Se pare că, weekendul acesta găsești cheia norocoasă, cu care vei deschide mai multe uși. Norocul stă de partea ta, doar fii atent!