Horoscop de weekend 17-18 septembrie 2016: Capricornii trec prin momente nu foarte plăcute. Citeşte restul predicţiilor

Weekendul este un prilej foarte bun de relaxare pentru unele zodii, care au parte de liniștea și pacea pe care și-o doreau. Citeşte horoscopul weekend-ului 17-18 septembrie 2016 şi află ce ţi-au rezervat astrele în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
16 sept. 2016, 12:11
Horoscop de weekend 17-18 septembrie 2016: Capricornii trec prin momente nu foarte plăcute. Citeşte restul predicţiilor

Berbec

Sâmbătă: Primești vești excelente care au un efect benefic asupra ta. Te simți în largul tău și nimic nu pare să îți strice ziua.

Duminică: Dacă ai planificate niște cheltuieli astăzi, poate ar fi mai bine să le mai amâni puțin. Riști să ieși în pagubă și să ai parte de o săptămână dificilă.

Taur

Sâmbătă: Ai oameni pesimiști și negativiști în jurul tău. N-ar trebui să stai foarte mult în preajma lor, pentru că riști să te molipsești și tu.

Duminică: Unele încurcături în planul financiar îți pun bețe în roate. Cel mai bine este să îți păstrezi calmul și optimismul. Vei depăși și această perioadă mai puțin plăcută.

Citeşte şi  Horoscop Urania 17-23 septembrie 2016: Relaţiile se pot deteriora, apar pericole şi momente de panică

Gemeni

Sâmbătă: Oboseala acumulată în această săptămână începe să își spună cuvântul. Îți lipsește energia de a face lucruri și ai unele probleme de concentrare. Odihnește-te!

Duminică: Ești foarte critic cu cei din jur astăzi și riști unele discuții cu persoanele apropiate. Evită certurile și supărările și lasă un pic de la tine.

Rac

Sâmbătă: Ai parte de o binemeritată pauză. Este un moment perfect să scapi de starea de tensiune care îți dă bătăi de cap în ultimele zile. Profită de el.

Duminică: Simți că nu ai suficienți bani, iar acest lucru te frustreză. Decât să îți consumi nervii, mai bine te-i relaxa puțin și ai petrece timp de calitate cu familia.

Leu

Sâmbătă: Începi să te îndoiești de deciziile pe care le ei și te cuprinde îndoiala. Stai calm, analizează cu atenție situația în care te afli și vezi ce poți face pentru ca totul să fie bine.

Duminică: O rudă îți dă o veste care te indispune. S-ar putea să fie nevoie să te duci într-o călătorie lungă, pe care nu prea îți dorești să o faci.

Citește continuarea pe Revista Teo