Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

01 oct. 2016, 10:28
Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Berbec

Acest sfarsit de saptamana nu va aduce nativului din Berbec nimic nou. Vei avea parte de aceleasi activitati de rutina: curatenie, gatit, plimbat in parc. Singurul element de noutate poate fi reprezentat de o raceala care nu iti da pace.

Taur

Weekend-ul acesta iti va aduce cateva evenimente neplacute: daca in prima zi cineva drag tie se va accidenta destul de serios, duminica va trebui sa scotocesti in fondul de economii al familiei pentru a-l scoate din incurcatura pe cel mai bun prieten. 

Gemeni

Daca vei fi implicata intr-un dialog contradictoriu, e important sa nu cedezi la primul argument care ti se ofera, ci sa iti sustii in continuare convingerile. Pe plan sentimental, e loc de imbunatatire, iar primul pas trebuie sa vina de la tine.

Rac

Sunt sanse ca acest sfarsit de saptamana sa insemne totodata si sfarsitul unei relatii amoroase. Daca esti satula pana peste cap de gesturile sale infantile si de iesirile in oras cu „baietii”, pune punct definitiv! Mai tarziu te vei felicita pentru decizia luata.

Leu

Daca te decizi sa mergi acasa la parinti si sa vizitezi meleagurile in care ai copilarit, cu siguranta nu vei regreta! Ai tai ti-au pregatit mici surprize si iti arata cat de mult le-ai lipsit. Daca poti sa lipsesti cateva zile de la serviciu, ar fi excelent pentru tine si pentru ei!

Fecioară

Faptul ca esti extrem de atrasa de anumite chestiuni punctuale ridica semne de intrebare. Solutionarea respectivei probleme are pentru tine o semnificatie mai mare decat lasi sa se vada, iar lumea din jur incepe sa constientizeze asta. Nu scoate la lumina lucrurile care ar trebui sa ramana secrete!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.