Horoscop de weekend: Află ce ţi-au pregătit zodiile pe 24-25 iunie

Horoscop de weekend 24-25 iunie 2017. O zodie nu se simte prea bine și este sfătuită să meargă la medic, iar o alta este extrem de obosită.

23 iun. 2017, 18:39
Horoscop de weekend: Află ce ţi-au pregătit zodiile pe 24-25 iunie

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Te afli într-un mediu care te deprimă. Trebuie să încerci să te detașezi de oamenii care te influențează negativ și să nu mai pui la suflet toate răutățile.

Duminică: Te gândești să faci o serie de schimbări în viața ta. Analizează cu atenție opțiunile pe care le ai înainte de a lua o decizie.

Taur

Sâmbătă: Treci printr-un moment mai sensibil al relației tale, însă nu ar trebui să intri în panică. Toate problemele se pot rezolva prin toleranță, înțelegere și conversații calme.

Duminică: Dacă vrei să îți cumperi ceva pentru această vară, nu ezita! Acum este momentul perfect să faci unele cumpărături. Doar că ar fi bine să te consulți cu partenerul de viață înainte.

Gemeni

Sâmbătă: Încerci să fugi de schimbare și să ignori lucrurile care se modifică în jurul tău. Ar trebui să ieși din starea de negare și să accepți faptul că uneori trebuie să te confrunți cu unele situații mai puțin plăcute.

Duminică: Prima parte a zilei se anunță a fi foarte aglomerată pentru tine, dar spre seară reușești să te bucuri de puține momente de relaxare alături de persoane dragi.

Rac

Sâmbătă: Dacă unele persoane încearcă să profite de tine, nu le lăsa. Ai muncit din greu pentru a ajunge unde ești acum, așa că nu permite nimănui să profite de bunătatea ta.

Duminică: Ar trebui să faci tot posibilul pentru a evita o nouă ceartă cu partenerul de viață. O rudă îți dă unele vești care nu te vor bucura foarte tare.

Leu

Sâmbătă:Ești pe drumul cel bun pentru a-ți realiza visul. Nu da înapoi și luptă în continuare pentru a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus.

Duminică: Ai o zi perfectă și primești o veste minunată din partea persoanei iubite. Astăzi bazează-te pe intuiție.

Citeşte mai mult pe huff.ro.