Horoscop de weekend: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Atentia si concentrarea noastra migreaza de la aspectele individuale la chestiunile care formeaza viata noastra sociala. Analizam profund care este locul nostru in grupul din care facem parte si daca este, cu adevarat, potrivit fiecare in parte.

31 oct. 2014, 05:51
Horoscop de weekend: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 31 octombrie, si weekend

A venit momentul ca Berbecii sa infrunte fantomele trecutului. Tot ce au reprimat, tot ce au evitat pana acum din experientele trecute, de regula dureroase, trebuie confruntat, despicat in o mie si una de bucati pentru a reusi cu adevarat sa treaca peste ele. Este o zi solicitanta emotional si psihic pentru Berbeci, insa a ignora ce este in interiorul lor le face mult mai mult rau decat confruntarea fantomelor trecutului.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 31 octombrie, si weekend

Taurii risca sa treaca cu vederea unele detalii si sa se incapataneze, asa cum le sta firea, sa faca dupa cum cred ei de cuviinta. Desi judecata lor este deseori corecta, faptul ca de data asta nu observa anumiti factor cheie ii poate face sa ia decizii gresite sau sa actioneze direct si eronat.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 31 octombrie, si weekend

Cele mai vechi credinte ale Gemenilor se cristalizeaza atunci cand sunt sub asediu. Iar aceasta perioada poate aduce tulburari emotionale puternice din cauza unei situatii exterioare lor. In ciuda tulburarii, Gemenii trebuie sa depuna un efort pentru a mentine starea de bine si optimismul, atat in relatia cu ei insisi, cat si cu persoanele foarte apropiate.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 31 octombrie, si weekend

Racii se vad nevoiti sa mentina echilibrul fragil pe care-l au in mediul profesional. Aici se anunta schimbari pe care ei nu le pot preveni in niciun fel, nu neaparat in rau, dar suficient de mari incat sa le dea viata profesionala peste cap. Analizarea atenta a dinamicii relatiilor la locul de munca ii poate, insa, feri de probleme.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 31 octombrie, si weekend 

Realizarile obtinute amplifica dorinta Leilor pentru o viata personala mai plina, mai intima si mai calda. Au realizat multe pe plan profesional si acum simt nevoia sa se bucure cu prietenii, in cuplu sau in familie de reusite. Chiar daca succesul este de partea lor, nu trebuie sa se distanteze prea mult de activitatile lor profesionale caci inca nu este totul finalizat astfel incat sa nu apara neprevazutul, mai ales din aria care vizeaza contributia altora.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 31 octombrie, si weekend

Astazi se simte o rigiditate necaracteristica Fecioarelor in deciziile pe care le iau. Nativii acestei zodii par a fi mult mai pragmatici si mai categorici in ceea ce fac, in hotararile luate, si nu accepta comentarii din partea nimanui. Desi se prea poate sa aiba dreptate, nu trebuie sa neglijeze opiniile celorlalti. Chiar daca nu schimba nimic, este bine sa mentina relatii stranse cu cei care colaboreaza strans.

Citeste continuarea pe Lyla.ro