Horoscop de weekend: Ce v-au rezervat astrele

HOROSCOP: Relaxarea de final de saptamana este atinsa cu dificultate de nativii mai multor zodii, potrivit horoscopului pentru vineri, 17 iulie 2015, si pentru weekendul de 18-19 iulie. Principalul motiv pentru care destinderea psihica si emotionala nu este la indemana nativilor mai multor zodii tine de dificultatile care apar pe fondul reprimarii unor emotii, a unor sentimente, a unor trairi puternice.

17 iul. 2015, 04:57
Horoscop de weekend: Ce v-au rezervat astrele

BERBEC: horoscop zilnic – vineri, 17 iulie 2015, si pentru weekend
Berbecii stau ca pe ghimpi zilele acestea si par sa astepte cu nerabdare ca cineva sa spuna ceva gresit, sa faca ceva nepotrivit pentru a rabufni si a-si arunca toti nervii pe acea persoana. Aceasta stare negativa vine pe fondul unei dezamagiri, a unei nemultumiri, a unei frustrari profunde pe care nativii din Berbec nu o mai pot ignora. In loc sa-si strice unele relatii importante din viata lor personala, mai bine se distanteaza fizic pentru cateva zile pana isi reculeg calmul.

TAUR: horoscop zilnic – vineri, 17 iulie 2015, si pentru weekend
Si Taurii sunt supusi unor presiuni emotionale destul de puternice, aceasta starea fiindu-le generata de pretentiile tot mai mari pe care le au apropiatii fata de nativii acestei zodii. Taurii risca sa actioneze impulsiv, dand dovada de lipsa de empatie si chiar de dezinteres fata de celalalt. O iesire in oras, cateva ore relaxante sau orice alta cale de a se calma ar trebui folosita din plin! Doar gasind calmul vor putea gandi si actiona rational, argumentat, dar si empatic, astfel incat sa nu supere pe nimeni.

GEMENI: horoscop zilnic – vineri, 17 iulie 2015, si pentru weekend
Gemenii sunt foarte subiectivi zilele acestea, motiv pentru care nativul acestei zodii si un prieten foarte apropiat sau chiar persoana iubita ar putea avea parte de divergente, poate chiar aprinse, cu privire la valorile care-i ghideaza. Subiectivitatea care-i stapaneste zilele acestea o sa le dea batai de cap Gemenilor. Pentru a nu strica ceva bun, trebui sa manifeste mai multa toleranta chiar si in situatiile in care nu considera ca celalalt are dreptate. Daca simte ca nu poate fi tolerant, ca nu poate face un compromis, atunci nativul din Gemeni ar face bine sa se distanteze putin, dar avand mare grija la cuvintele si la actiunile alese in acest sens.

RAC: horoscop zilnic – vineri, 17 iulie 2015, si pentru weekend
Racii gandesc si actioneaza de indata, chiar inainte sa-si finalizeze gandurile. Acest tip de comportament ar putea sa le creeze probleme, caci a actiona fara a judeca la rece o situatie ii poate predispune la a face alegeri gresite. Desi se simt presati de timp, nu trebuie sa ajunga la concluzia ca orice decizie trebuie gandita bine in prealabil dupa ce se vor da cu capul de perete din cauza lipsei de analiza anterioara actiunii.

LEU: horoscop zilnic – vineri, 17 iulie 2015, si pentru weekend
Leii sunt capabil sa ia orice simplu comentariu si sa-l transforme in motiv de melodrama. Sunt foarte emotivi, vulnerabili. Au nevoie de zile libere in care sa nu faca absolut nimic, doar sa caute mijloace de a se relaxa. Asta nu inseamna sa lancezeasca in fata televizorului sau a calculatorului, ci sa iasa la plimbari lungi cat sa-si aeriseasca mintea pentru a-si putea revizui comportamentul.

FECIOARA: horoscop zilnic – vineri, 17 iulie 2015, si pentru weekend
Fecioarele au parte de zile bune, sunt productive si foarte binedispuse, motiv pentru care vor atrage toate energiile pozitive de partea lor. Cu toate astea, ar putea avea momente de cadere emotionala simtindu-se singure chiar fiind in mijlocul prietenilor apropiati. In realitate, Fecioarele se afla in pragul unei schimbari emotionala majore si trebuie sa ia situatia ca atare, fara panica, ci cu zambetul pe buze si detasare, dar fara sa se forteze.

Continuarea pe Lyla.ro