Horoscop de weekend pentru toate zodiile: mulţi nativi vor primi veşti proaste

Horoscop de weekend 3-4 decembrie 2016. Previziuni pentru acest sfarsit de saptamana. In acest weekend, unele zodii vor reusi sa se relaxeze si sa se detaseze de probleme. Insa, altele se vor confrunta cu stari de nervi. Unii nativi nu sunt prea norocosi. In acest weekend ori vor fi nevoiți sa munceasca, ori primesc vesti proaste.

03 dec. 2016, 11:34
Horoscop de weekend pentru toate zodiile: mulţi nativi vor primi veşti proaste

Berbec
Sambata: Sunteți cuprinsi de o stare de melancolie si anumite intamplari din trecut nu va dau pace. Cel mai bine ar fi sa te concentrezi asupra prezentului si sa te bucuri de o zi de relaxare.

Duminica: Dimineața esti visatori si ai tendința de a amana anumite sarcini pe care ți le-ai propus sa le rezolvi. Bucura-te de ajutorul unei persoane, pentru ca astfel vei termina totul la timp.

Taur
Sambata: Esti cel mai bun confident pentru persoanele din jur. Astazi vei fi de mare ajutor unei persoane, care va reusi sa gaseasca multe raspunsuri doar pentru ca ai fost tu langa ea.

Duminica: Te confrunți cu probleme financiare, insa ajutorul vine din partea unei rude. Insa, incearca sa fi punctual si sa-si platesti datoria la timp.

Gemeni
Sambata: In aceasta zi vei reusi sa stai mai mult de vorba la telefon cu persoanele dragi. Desi esti pus la curent cu starea lor, esti cuprins de regretul ca esti departe.

Duminica: Nu ai chef de nimic, motiv pentru care nu incerca sa iei decizii sau sa te ocupi de afaceri. Cel mai bine ar fi sa te odihnesti si sa te relaxezi in familie.

Rac
Sambata: Bucura-te de aceasta zi linistita! Profita din plin si incearca sa acorzi mai mult timp persoanei iubite.

Duminica: Sunteți creativ si este o zi benefica pentru a regla anumite discuții cu partenerul de viața. Pe seara va veți bucura de o vizita surpriza din partea unei rude.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.ro