Horoscop de Ziua Îndrăgostiţilor: Câte mari iubiri poţi avea într-o viaţă, în funcţie de zodia ta

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Se spune că fiecare dintre noi are o singură iubire într-o viaţă, restul relaţiilor fiind fără nicio însemnătate sentimentală. Cu toate astea, am întâlnit persoane care au mărturisit că au iubit de mai multe ori pe parcursul vieţii, însă au fost tipuri diferite de iubire, fiecare având o frumuseţe aparte.

RomaniaTV.net
14 feb. 2014, 10:17
Horoscop de Ziua Îndrăgostiţilor: Câte mari iubiri poţi avea într-o viaţă, în funcţie de zodia ta

Sunt persoane care stau in asteptarea marii iubiri, iar din acest motiv pierd lucruri importante din viata lor, pentru ca sunt incapabile sa mai dea atentie micilor detalii care ne pot implini.

Insa, drumul spre iubire este vegheat de astre, miscarile planetelor ne influenteaza deciziile si pot favoriza anumite evenimente. In functie de zodia in care s-a nascut, fiecare persoana in parte are un anumit numar de iubiri.

Berbec – trei iubiri

Berbecii sunt foarte sceptici cand vine vorba de iubire. Pentru ei, iubirea este precum un teren minat, iar prima data vor dori sa traiasca aceasta experienta doar din simpla curiozitate.

Dupa ce isi vor satisface anumite dorinte, Berbecii vor fi determinati sa-si urmareasca anumite interese, iar daca prin iubire le pot atinge, atunci in mod sigur ei vor fi cei mai buni la capitolul „dragoste pe interes”. Insa, au sanse sa se indragosteasca cu adevarat, iar atunci cand o vor face, va fi pentru tot restul vietii.

Taur – o singura iubire

Desi Taurul pare foarte sigur pe el, sensibilitatea si emotivitatea il impiedica sa conceapa faptul ca ar putea iubi mai multe persoane pana la sfarsitul vietii.

Taurul are o singura mare iubire, in toata viata sa, iar atunci cand se indragosteste, se dedica total. Daca persoana de care se indragosteste nu-i va fi alaturi pana la sfarsitul vietii, Taurul isi va pierde increderea in sine si nu va mai putea iubi pe altcineva, la fel de mult.

Gemeni– trei iubiri

Gemenii au o personalitate foarte vulcanica si sunt mereu in cautarea iubirii. Greu de multumit, ei nu vor fi niciodata convinsi ca persoana de langa ei este cea potrivita.

Tocmai de aceea vor incerca de mai multe ori, si cum se spune ca cifra trei e cu noroc, asa si acesti nativi mizeaza pe faptul ca a treia oara in mod sigur isi vor intalni sufletul pereche si, prin urmare, marea iubire.

Restul horoscopului pe Ele.ro