Horoscop decembrie 2018. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna decembrie!

02 dec. 2018, 06:33
Horoscop decembrie 2018. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

BERBEC

Luna decembrie este mult mai liniştită decât cea anterioară, cel puţin pe plan sentimental. Atmosfera sărbătorilor aduce armonie în viaţa de cuplu, cu toate că există destule diferenţe şi contradicţii între tine şi partenerul tău de viaţă. Chiar dacă totul va merge bine, nu îţi face speranţe cum că aşa va fi tot timpul de acum înainte. Nativii singuri vor avea parte de întâlniri şi aventuri amoroase, fără implicaţii sentimentale!

Luna decembrie va fi una extrem de bună pe plan financiar. Vei munci mult, însă toate eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură. Mai mult decât atât, ai toate şansele să fii avansat sau să ţi se facă propuneri tentante de noi job-uri. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere cheltuielile inevitabile din această perioadă, de aceea astrele îţi recomandă prundeţă atunci când bagi mâna în buzunar.

TAUR

Luna decembrie este o lună a confirmărilor şi a lucrurilor clare pe plan sentimental. În cazul în care eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil atât tu, cât şi partenerul tău vă veţi exprima nemulţumirile în speranţa unei rezolvări. Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie, noul partener ar putea fi cu totul altă persoană decât vrea să pari, riscând astfel să afli lucruri care te vor dezamăgi profund. Dacă eşti singur, vei avea parte de un maraton al întâlnirilor. 

Este o lună bună pentru afaceri şi poţi primi bani din surse surprinzătoare. Eşti tentată să faci mai multe cumpărături decât de obicei, dar acest lucru este explicabil ţinând cont că este perioada cadourilor. În orice caz, trebuie să mergi pe principiul oferi şi vei primi. De regulă, bunătatea este răsplătită cu bunătate, însă nu acesta să fie scopul acţiunilor tale. Te vei bucura enorm şi te vei simţi împlinit să îi faci fericiţi pe cei din jurul tău!

GEMENI

Dacă îţi pui ceva în cap, nu are cum să nu îţi reuşească în această lună. Luna sărbătorilor este perfectă pentru noi întâlniri amoroase, fie că eşti singură, fie că că te-ai implicat recent într-o relaţie sau eşti în tatonări cu cineva. Nu ar strica mai multă prudenţă în alegerea potenţialilor iubiţi, altfel îţi vei complica singură viaţa. Nativii care sunt căsătoriţi sau implicaţi într-o relaţie serioasă vor avea parte de discuţii aprinse în ceea ce priveşte vizitele la rude. 

Ai ţeluri măreţe pe care vei ajunge să le atingi doar dacă ai ambiţie şi nu te laşi întors din drum de nimeni. Situaţia ta financiară nu este una dificilă, însă niciodată nu strică să câştigi mai bine. Prinde oportunităţile din zbor oportunităţile care ţi se oferă, chiar dacă nu porneşti la drum cu acest mod de gândire. Perioada sărbătorilor va fi una care te bagă la cheltuială şi care îţi poate face o gaură serioasă în buzunar.

RAC

Luna decembrie vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental. Dacă relaţia cu partenerul de viaţă este una de lungă durată, e posibil sa îţi doreşti ca acesta să îşi arate intenţiile de a trece la următoarea etapă a vieţii voastre. Dacă eşti singur, şansele de a cunoaşte pe cineva interesant chiar la petrecerea de Crăciun sunt extrem de mari. Nu îţi face prea mari iluzii, dar bucură-te la maximum de tot ceea ce trăieşti.

Încearcă pe cât posibil să îţi achiţi toate datoriile în această lună şi să laşi lucrurile foarte clare înainte de a intra în noul an. Stai bine la capitolul afaceri, aşa că poţi profita de această situaţie pentru a rezolva din problemele financiare cu care te confrunţi. Dacă vrei să îţi schimbi job-ul, acum este momentul potrivit pentru a da dovadă de curaj în ceea ce priveşte asumarea riscurilor.

Citeşte mai multe pe eva.ro