Horoscop DECEMBRIE 2018. Furtuna retrogradă se domoleşte după un an tulburător! Ce urmează pentru fiecare

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. Iata horoscopul lunii decembrie 2018, ultima luna a tumultuosului si transformatorului an 2018. Cum iti inchei anul? Cum intri in 2019? Cum iti influenteaza astrele aceasta luna?

09 dec. 2018, 08:33
Horoscop DECEMBRIE 2018. Furtuna retrogradă se domoleşte după un an tulburător! Ce urmează pentru fiecare

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, luna decembrie vei avea de-a face, ca mereu, cu multe solicitari ce te streseaza. Ca element pozitiv, iti va fi usor sa inchizi definitiv anumite usi si sa clarifici situatii, in special cele legate de statutul tauu profesional si financiar. Poate te gandesti si sa faci compromisuri ca sa iti stabilizezi castigurile. Focuseaza-te pe unele planuri din trecut care pot fi readuse la viata. Daca faci miscarile potrivite, poti realiza multe lucruri care te fac sa zambesti din nou.

Totodata, din cauza lui Marte in Pesti, mai ai de trait si experienta de a da drumul. Sa dai drumul la ce? La orice te stramtoreaza, te face dur si nerabdator. Treci prin viata in decembrie intr-un stil mediteranean, desi vremea si stresul sarbatorilor nu te imbie la asta. Insa procedeaza diferit fata de ceilalti – Uranus, caruia ii place mereu sa faca nota discordanta, te va sustine. Un ritm mai lejer nu este un panaceu, dar daca ai clipe de relaxare te deschizi mai usor catre bogatia de oportunitati ca sa te bucuri de viata total diferit. 

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Draga Taur, decembrie iti va aduce multe surprize pozitive si multa activitate in fiecare domeniu al vietii de zi cu zi. Esti dispus sa accepti fiecare provocare care te face sa mai scapi de stres si poveri venite din obligatiile zilnice. Aceasta atitudine este una valoroasa pentru tine acum pentru ca astfel vei face cunostinte interesante care iti vor defini viitorul. Dupa mijlocul lunii, ai nevoie sa fii serios, responsabil si rabdator.

Nu te grabi in miscari diferite pentru ca nu sunt favorizate. Spre finele lunii, poti lua decizii importante despre orice subiect financiar care ti-a dat batai de cap. Nu pierde ocazia sa stabilizezi lucrurile. Daca totul ramane la fel, nu ai nevoie de solutii noi. Dar in situatii noi, ceva nou iti va veni in minte iar viata ta se va colora frumos. Relaxeaza-te in necunoscut si ai incredere in abilitatile tale foarte bune ca sa faci maxim din orice situatie.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Draga Gemeni, luna decembrie va fi plina de suisuri si coborasuri si te vei agita sa te descurci cu toate situatiile de rezolvat, in special cele spontane. Poti petrece mult timp rezolvand lucruri si in acest timp vor aparea si oportunitati pozitive si neasteptate. Oameni noi vor intra in viata ta si o vor schimba in bine, gratie si sociabilitatii si talentului tau natural de a relationa cu oricine. Spre mijlocul lunii, e bine sa te intrebi ce vrei de fapt de la viata ta, ca sa nu mai pierzi timpul cu lucruri care nu au nimic sa iti ofere.

Numai asa vei castiga ceva bun in aceste zile aglomerate. Emotiile, pe care tu oricum nu le placi prea mult, pot avea o putere foarte mare asupra ta si asupra mediului tau. Cei care sunt controlati de ele nu au nevoie de aparare ci mai degraba de compasiune. Ai grija sa nu fii inghitit de ele. Finalul anului este despre perspective largite, context mai mare, social, politic, spiritual. 

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. RAC (22 iunie – 23 iulie)

 Draga Rac, decembrie te va gasi in continua miscare si activitate nesfarsita. Sociabilitatea ta va fi crescuta si intentiile de a-ti imbunatati imaginea publica te va face sa iei initiative importante. Prietenii tai, rutina zilnica si ambientul placut te vor relaxa de la ritmurile intense ale vietii care uneori pare asa de greu de dus. In a doua parte a lunii, asculta-ti instinctul si te vei prinde de toate jocurile competitorilor si rivalilor de la spatele tau. Orice dificultate in relatii in decembrie va fi depasita cu dialog si buna intelegere.

Pana la Luna plina din 22 decembrie, incearca sa te ridici mereu deasupra oricaror preocupari personale si sa te gandesti ca prin ceea ce faci sa aduci un beneficiu si mediului, altor oameni, animalelor, poate material sau poate spiritual. Gaseste propria ta forma de a contribui, una care sa iti aduca bucurie. Luna plina iti va intari marile tale atuuri: inima calda, empatie, devotament. Fii pentru tine dar si pentru altii.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. LEU (24 iulie – 23 august)

Draga Leu, decembrie iti va aduce schimbari importante in domenii de baza ale vietii. Desi pot parea dure, ele iti afecteaza pozitiv intregul viitor. Te vei decide sa iti schimbi viziunea si teoriile despre viata pentru ca ele nu se mai potrivesc realitatii curente. Rabdara si caracterul tau stabil iti vor defini relaitile, intrucat oamenii din jurul tau vor avea incredere in tine si se vor baza pe tine. Foloseste darul rabdarii ca sa actionezi doar la momentul potrivit. Altfel, daca alergi prea impulsiv spre inainte, te poti sabota singur.

Intai, fii foarte clar ce vrei de fapt sa obtii si mai ales de ce este important pentru tine. Apoi priveste in jur si vezi daca este in aliniere cu spiritul intregului. Si dupa ce esti convins de asta, atunci actioneaza si pune-ti ideile in praxtica, chiar daca sunt neobisnuite, cu atat mai mult atunci! Acum poti realiza asa de multe pentru tine si sa faci si bine altora.

 

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Draga Fecioara, decembrie va incepe cu multe angajamente si misiuni pentru tine pe care trebuie sa le faci ca sa descurci toate aspectele ce te preocupa. Planetele pot face ca lucrurile sa fie destui de ambigue. Pe de alta parte, te vei simti eliberat de anxietate si obligatii si iti poti promova planurile exprimandu-ti ideile si credintele. Exista si riscul sa experimentezi un fel de criza de identitate, in special in domeniul activitatilor zilnice.

Asigura-te ca gandesti repede dar nu actiona in graba; aplica solutii practice si mentine-ti optimismul pentru ca tu stii foarte bine ca poti duce chiar si cel mai dificil lucru de facut. Mergi dupa principiul: “Eu am limite, dar orice fac, fac cat de bine pot.”. Dificultatile ce apar vor fi depasite usor daca respecti si opiniile altora si nu incerci sa iti impui propriile idei si crezuri cu tot dinadinsul. Decizii bine gandite te vor duce la un aranjament financiar foarte bun la finalul lunii. 

 

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Draga Balanta, decembrie va fi o luna foarte dinamica pentru tine. Evita oamenii care cauta conflictele si profita din plin de oportunitatile primite ca sa iti rezolvi obligatiile si sarcinile. Incearca sa rezolvi problemele din finante si stinge neintelegerile cu oamenii apropiati emotional de tine. Tu stii ca, in ciuda multor talente pe care le ai, nu te poti descurca de unul singur. Spre finele lunii, lucrurile necesita mai multa atentie si efort, in special legat de subiecte sensibile care pot cauza conflicte cu cei dragi.

Chiar daca nu poti fi prea diplomat, incearca sa nu fii dur in cuvintele si actiunile tale daca vrei sa mentii un echilibru. Relaxeaza-te in ceea ce esti si ceea ce poti face si nu te lasa sa functionezi sub presiune, apoi totul va iesi minunat.

 

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Draga Scorpion, decembrie iti va aduce si susuri si josuri, asa cum este si viata, dar iti aduce si schimbari care te vor face foarte fericit. Viata zilnica va fi intensa si va trebui sa iei cateva decizii importante despre viitorul tau profesional. Imaginatia si logica iti vor fi ascutite, in timp ce sensibilitatea va creste si te va tenta sa te bucuri mai mult de lucruri. Te vei bucura de o perioada de purificare emotionala dar si de o stare de spirit pozitiva care te va ajuta la viata de zi cu zi. Pana la finele lunii, vei fi ajuns la concluzii valoroase despre ce vrei si ce ai de facut ca sa reusesti. Ai rabdare!

Daca e posibil, in prima saptamana a lunii nu lua decizii importante, pentru ca poate veni informatie noua pe durata lunii care sa iti influenteze actiunile. Dar dupa aceea, lucrurile vor merge usor. Doar in preajma Craciunului pot fi tensiuni cauzate de asteptarile tale prea mari sau de asteptarile altora asupra ta. Relaxeaza-te, e ceva trecator. Oricum va birui ceea ce conteaza cu adevarat.

Citeste continuarea aici