HOROSCOP decembrie 2018. Se schimbă energiile. Toate zodiile încep capitole noi

Luna decembrie aduce schimbări ale energiilor pentru toate zodiile. Urmează o perioadă cu aventuri noi pentru fiecare semn zodiacal în parte.

RomaniaTV.net
01 dec. 2018, 06:38
HOROSCOP decembrie 2018. Se schimbă energiile. Toate zodiile încep capitole noi

Horoscop decembrie. BERBEC – Luna decembrie îți aduce multă energie, însă depinde doar de tine să o modelezi așa cum trebuie pentru a te afecta într-un mod pozitiv. Vei avea noroc, însă ai grijă cum îl foloseșți, pentru că se poate întoarce rapid împotriva ta. Apar iubiri noi după 27 decembrie. Vei cunoaște oameni noi și vei relua legături mai vechi.

Horoscop decembrie. TAUR – În luna decembrie ai rețeta perfectă pentru pasiune, însă ar putea să nu fie la ce te aștepți tu. Lasă-ți energia negativă și agresivitatea acasă și încearcă să-ți deschizi orizonturile. Vei descoperi o nouă metodă în care să îți exprimi credințele și vei începe să visezi din ce în ce mai mult la viitor. Este ceva special în aer.

Horoscop decembrie. GEMENI – Ai probleme de comunicare în relație și în viața profesională. Vorbeșți mult, însă înțelegi prea puțin. Învață să asculți cu inima și lucrurile se vor întoarce în favoarea ta. După 16 decembrie poți începe o nouă relație și apar câștiguri materiale neașteptate.

Horoscop decembrie. RAC – Începe luna în care trebuie să decizi ce îți doreșți să faci în viață. Nu îți fie teamă să visezi, însă rămâi cu picioarele pe pământ. Ești ușor confuză. Cele mai grele zile sunt 12 și 14 decembrie. Perioada Crăciunului va fi însă cea mai frumoasă din an pentru tine.

Horoscop decembrie. LEU – Vei fi mai creativă și mai comunicativă ca niciodată. Este o perioada bună pentru a-ți deschide noi orizonturi. După 15 decembrie vei cunoaște o persoană foarte importantă. Ai însă grijă la starea de sănătate. Mergi urgent la medic dacă simți că ceva este în neregulă cu tine.

Horoscop decembrie. FECIOARA – Decembrie este luna în care trebuie să îți evaluezi modul în care cheltuieșți banii. În plus, îți vei descoperi noi talente. Este o perioadă perfectă pentru spontaneitate și expresivitate creativă. Trebuie să fii însă mai răbdătoare cu cei din jurul tău.

Horoscop decembrie. BALANȚĂ – Începe o perioadă în care poți scrie, vorbi și învăța mai mult ca niciodată. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru a începe business-uri noi. Comunicarea este facilitată, astfel încât tu să comunici mult mai bine. Dacă ești în căutarea unei oportunități pentru a-ți transforma relația cu familia, aceasta este luna potrivită.

Horoscop decembrie. SCORPION – Pentru tine, decembrie este o lună intensă și pasională. În plus, vei învăța să fii mai toleranță și să îi înțelegi mai bine pe cei din jurul tău. Îți vei vindeca rănile sufletești și vei învăța să comunici și să te exprimi mai bine. Urmează o perioadă cu adevărat specială.

Horoscop decembrie. SĂGETĂTOR – Este luna în care îi vei inspira pe cei din jur cu creativitatea ta și cu modul în care vezi viața. Eșți puternică și poți muta munții din loc, doar să-ți împlinești dorințele. Rămâi însă cu picioarele pe pământ.

Horoscop decembrie. CAPRICORN – Va fi o lună benefică pentru viața ta profesională. Apar o mulțime de oportunități creative. Poți începe proiecte noi și îți poți explora mult mai bine latura artistică. Nu îți pune limite. Miracolele au loc doar când le permiți tu să se întâmple. După 27 decembrie vei începe să repari toate relațiile „defecte” din viața ta.

Horoscop decembrie. VĂRSĂTOR – Apar schimbări pe toate planurile în viața ta. Este o perioadă excelentă pentru a-ți rezolva probleme de sănătate. Concentrează-te pe dietă și începe să ai o rutină în această privință. Încep să apară însă și anumite dileme la locul de muncă. Asigură-te însă că vezi întregul peisaj.

Horoscop decembrie. PEȘTI – Creativitatea este la cote maxime în luna decembrie. Vei reuși să faci tot ce îți propui și vei reuși să te simți cu adevărat împlinită. În jurul tău se găsesesc o mulțime de energii vindecătoare și oportunități. Profită de ele și transformă-ți viitorul.