Horoscop: Descoperă care sunt cele mai ghinioniste zodii

Chiar dacă nu ești superstițioasă, nu ți se pare ciudat că ajungi mereu în stație chiar atunci când pleacă autobuzul? Vezi cât ghinion ai, în funcție de zodie.

13 nov. 2014, 12:12
Horoscop: Descoperă care sunt cele mai ghinioniste zodii

Berbec

Tu ai noroc în plan personal. Vei avea o familie frumoasă și prieteni adevărați, dar în carieră, te vei lovi de ghinioane. Nu este vorba că vei pierde un loc de muncă, doar pentru că așa vor astrele, dar va trebui să muncești foarte mult, pentru a evolua, pentru că nu ai niciun pic de noroc în acest domeniu.

Taur

La tine nu este neapărat vorba de ghinion, ci mai degrabă de naivitate. Ai foarte multă încredere în oameni și ajuți cu bani pe oricine, dar nu prea îi mai vezi înapoi. Aceste situații te vor umple de frustrare și te vor face să îți pui singură piedici.

Gemeni

Ești genul de persoană care face trei pași înapoi de câte ori vede o pisică neagră și pune orice eșec pe seama ghinionului. Să spunem că nu ești cea mai norocoasă persoană din lume, dar este nevoie și de ajutorul tău să reușești într-o situație. Dacă ai impresia că ești victima Universului, exact așa vor evolua lucrurile pentru tine.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.