HOROSCOP: Descoperă zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede

Umblă vorba că Leul și Berbecul sunt seducătorii zodiacului. Dar mai sunt și alte zodii care se îndrăgostesc foarte repede, fără să-și arate sentimentele. Citește ce surprize ne oferă zodiacul când vine vorba despre iubire și pasiune.

RomaniaTV.net
25 dec. 2017, 18:50
HOROSCOP: Descoperă zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede

Zodiile de Foc, amanții teribili ai zodiacului

Nu întâmplător Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt guvernați de elementul iubirii și al pasiunii, Focul. Toți trei se îndrăgostesc foarte repede, mai ales de femeile care îi admiră și care le măgulesc orgoliul, dar tot atât de repede le trece pasiunea, dacă nu se implică și sufletește. Iar când un nativ cu semn de Foc își pierde interesul, este imposibil să îl mai păstrezi lângă tine. Căsătorit sau nu, cumva el va găsi o portiță de scăpare.

Iar dintre cei trei, cel care se îndrăgostește cel mai repede și te surprinde cu declarațiile și sentimentele lui năvalnice este… Leul! Dacă știi să îl păstrezi lângă tine și să îi dai impresia că este liber, dacă ești dispusă să îl sprijini orice ar fi, și el va rămâne al tău pentru totdeauna.

Citeşte şi Mariana Cojocaru, preveziunile astrale pentru prima lună a anului 2018 VIDEO

Zodiile de Aer, pline de surprize

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii nu cred în dragoste la prima vedere. Ei au nevoie de timp și de dovezi palpabile de iubire pentru a-și dărui inima. Sunt genul de oameni care își fac liste cu ”pro și contra” când le place de cineva și se decid mai greu. Cu alte cuvinte se lasă greu de cucerit. Dar sunt foarte darnici când se îndrăgostesc și sunt plini de surprize.

Dintre zodiile de Aer, nativii care se îndrăgostesc cel mai repede sunt Vărsătorii. Ba chiar se poate spune că-și pierd capul când întâlnesc o persoană absolut fermecătoare, sexi, inteligentă și care le împărtășește visurile lor trăznite.

Zodiile de Pământ caută stabilitatea

Pasiunea își face loc mai greu în viața zodiilor de Pământ. Taurul, Fecioara sau Capricornul caută iubirea sinceră și profundă, atașamentul și grija, iar pasiunea rămâne să fie descoperită pe parcurs. Sunt foarte sinceri cu partenerii lor și, dacă se îndrăgostesc, o spun imediat, dar dragostea lor crește cu timpul, nu este un sentiment năvalnic și necontrolat. Nu sunt cele mai înflăcărate zodii, dar te poți baza pe fidelitatea lor.

Citeşte şi Horoscop 2018: Cele trei zodii care vor avea parte de un mare ghinion şi alte trei vor avea noroc cât pentru toată viaţa

Dintre cele trei semne de Pământ, Taurul iese în evidență și se numără printre zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede. Pentru nativul Taur contează foarte mult senzualitatea și relația erotică, iar, dacă întâlnește femeia din vis, o va iubi din prima clipă.

Zodiile de Apă cer prea multă atenție

Racul, Scorpionul și Peștii sunt dispuși să ofere multă iubire și pasiune, dar cer foarte multă atenție. Trebuie admirați, alintați, susținuți tot timpul și nu suportă să-ți petreci timpul fără ei. Dacă găsesc femeia care să li se ofere cu totul și să trăiască doar pentru ei, sunt cei mai fericiți în dragoste.

Dintre semnele de Apă, în mod categoric bărbații Scorpion se îndrăgostesc cel mai repede, chiar dacă își țin ascunse sentimentele și nu le arată decât dacă tu le oferi totul.

Sursa articolului