HOROSCOP: Destinaţia perfectă de vacanţă pentru zodia ta

Vara nu se lasă aşteptată prea mult, aşa că dacă încă nu ţi-ai făcut planuri pentru o vacanţă reuşită, ai putea să arunci o privire pe ce îţi „recomandă" astrele. Din punct de vedere zodiacal, există câte o destinaţie perfectă pentru fiecare nativ în parte.

RomaniaTV.net
23 mai 2018, 09:19
HOROSCOP: Destinaţia perfectă de vacanţă pentru zodia ta

Berbec

Eşti o persoană energică, mereu dornică să afli cât mai multe lucruri despre lumea care te înconjoară. Pentru a avea un sejur de vis, trebuie să te împarţi între aventură şi cunoaştere. Ce poate fi mai bun decât o plimbare prin savana africană sau o excursie prin Alpi? Vei descoperi locuri inedite despre care poate nu ştiai multe lucruri.

Citeşte şi Horoscop: Cele trei semne zodiacale cu care vei avea relaţii toxice, în funcţie de zodia ta

Taur

Guvernată de planeta Venus, eşti o persoană iubitoare de frumos şi îţi place să admiri arhitectura locurilor în care poposeşti. O vacanţă ideală pentru tine ar fi în Veneţia, într-o gondolă de unde să poţi fotografia împrejurimile sau, de ce nu, pe străduţele înghesuite ale Marocului.

Gemeni

Eşti o persoană activă, care ştie ce vrea de la viaţă şi nu îi place să îşi piardă vremea în locuri plictisitoare. Ai nevoie de agitaţia şi forfota oamenilor, aşa că cea mai bună destinaţie de vacanţă pentru tine ar fi oraşe precum Tokyo sau New York, de unde să simţi pulsul distracţiei.

Află unde să mergi în vacanță în funcție de zodie pe clickpentrufemei.ro.